Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TEN CO KOCHA

PROŚWBA O POMOC!!!:)

Polecane posty

Gość TEN CO KOCHA

Drodzy forumowicze, w najbliższym czasie planuję pasc na kolana przed moją kobietą i poprosic ją o rękę. Chciałbym by ta chwila była niepowtarzalna i utkwiła jej w głowie do końca zycia. Dlatego też proszę was podsunięcie pomysłu na idealne zaręczyny. Ps. jak powinny wygladac, czego się wystrzegac Liczę na waszą pomoc i ciekawe pomysły..

Zabierz ją w jakieś romantyczne miejsce. kup porządną wiecheć kwiatów, padnij na kolana, powiedz jej, że ją kochasz i zapytaj czy zostanie Twoją żoną.

Gość Bella Ciekawa
nareszcie!!!:D;) Jak dla mnie to najlepiej wieczorową porą, wtedy jest romantyczniej - giwazdki, księżyc;) Może byc na dworze, w plenerze:D Łono natury;)

Gość tede kup se krede
Ja zostałam poproszona o rękę dnia 17 lipca 2008 roku na plaży o zachodzie słońca :) A poszliśmy tylko z psem na spacer :P

Gość TEN CO KOCHA
..mylę o czymś niebanalnym..:) ps. dodam że jestem po rozwodzie, więc jedne zaręczyny już przeżyłem i z perspektywy czasu, myślę ze były do "dupy".. Myślę by porwac ukochana do sopotu i tam na molo paśc na kolana:) problem że to 400km i zaskoczenia nie bedzie..domysli sie. Kombinuję coś bliżej..tylko w głowie pustka, łono natury?? wydaje mi sie banalne..

Gość Bella Ciekawa
No widzisz.. a mnie banalna wydaje się plaża;) Tyle czekac;):D? na plaże;) Zależy co lubi dziewczyna:) Ja też mam jedne zaręczyny za sobą:):D I właśnie trafione..;) były zimą, padał śnieg, zawieja, ale byliśmy w górach i na łonie natury właśnie;)

Gość Bella Ciekawa
oklepane są restauracje..takie sztuczne.. lepiej jakiś widok..piękne miejsce...natura jest piękna. I się miło wspomina:)

Gość M & M
mój mąż oświadczył mi się pod akropolem .... pierścionek kupiliśmy razem w jednym z sklepików pod akropolem ❤️ totalne zaskoczenie ;-)

Gość TEN CO KOCHA
..mieszkam w Warszawie. Gdy w sobotę powiem jej że zabieram ja na weekend, to odrazu sie domysli:) ps. restauracje, najbliższe święta rodzinne odpadają.. ps. kupiłem działkę na której będę budował dom, początkowo mysłałem by tam ją zabrac, ale chyba plac budowy pozbawiony jest magii.Dziewczyny mówię wam mam pustkę w głowie..:(

a co na weekend nie wyjeżdżaliście ? Nie przesadzaj. Nawet jak się domyśli to i tak to będzie niezapomniany dzień :)

Gość TEN CO KOCHA
..Jak narazie Sopot jest moim "faworytem". Zresztą moja wybranka przepada za tym miastem. Ja osobiście wolałbym coś innego.Myślałem o leśnej chacie na mazurach, takiej z kominkiem gdzie będzie odpowiedni klimat i intymnośc...

Chatka z kominkiem, w srodku lasu... Bajka... Nie masz sie nad czym wiecej zastanawiac!!! Jak bys mi sie tak oswiadczyl bylabym Twoja... nawet jak bym cie nie znala ;) Pomysl na pawde nietuzinkowy... Zycze powodzenia :)

Gość aha i ach
Zdecydowanie ta dzialka budowlana. :)

Gość kot13
jeśli dziewczyna nie wie o działce proponuję waśnie tam:-) jak się da to ukryć stoliczek z szampanem . Będzie mile zaskoczona:-) drugi pomysł to u niej w pracy:-) koleżanki zzielenieją z zazdrości gdy Cię zobaczą z ogromnym(ale OGROMNYM) bukietem czerwonych róż( jak w Znachorze będzie:-)

Gość działka fajny pomysł
wspólna przyszłość, wspólny dom, mnie się pomysł podoba...

Gość działka fajny pomysł
eee i koniecznie kocyk i koszyk piknikowy z prowiantem :-)

Gość kot13
a wyjazd swoją drogą- jak ją zabierzesz w weekend to się może domyślić- a tu zaskoczenie musi zadziałać

W pracy, na dzialce budowlanej?? Nie no dziewczyny... na prawde chcialybyscie sie taplac w blocku zeby doczolgac sie do stolika z szampanem... Moim zdaniem nieromantyczne miejsce, zreszta tak samo jak w pracy... w zgielku i wrzasku... bez sensu!!

Gość TEN CO KOCHA
Coralick Chatka z kominkiem, w srodku lasu... Bajka... Nie masz sie nad czym wiecej zastanawiac!!! Jak bys mi sie tak oswiadczyl bylabym Twoja... nawet jak bym cie nie znala Pomysl na pawde nietuzinkowy... Zycze powodzenia heh:) Mamy taką miejscówkę, spędziliśmy tam nasz pierwszy wspólny weekend:) Zabrac ją w te samo miejsce czy poszukac czegoś innego? ps. Jest w środku puszczy, jest kominek i duża wanna z hydromasażem :) ps. ale obawiam sie ze też nie bedzie zasoczenia...cholera

Gość kot13
za zimno na kocyk- a może catering z kelnerem tam?taka mała godzinka?

Gość TEN CO KOCHA
jeśli dziewczyna nie wie o działce proponuję waśnie tam jak się da to ukryć stoliczek z szampanem . Będzie mile zaskoczona drugi pomysł to u niej w pracy koleżanki zzielenieją z zazdrości gdy Cię zobaczą z ogromnym(ale OGROMNYM) bukietem czerwonych róż( jak w Znachorze będzie ...o działce wie, w weekend mamy sadzic drzewa:) można niechcący wykopac słoik z pierścionkiem hehe..i butelkę z szampanem...muszę to przemyslec..

Dla mnie bomba... Ja bym palila glupa i powiedziala, ze jedziemy sobie jeszcze raz posiedziec w wannie z hydromasazem i tyle... Zna miejsce wiec mozliwe, ze nie bedzie przpuszczac, ze cos kombinujesz... A wiec mozesz ja jednak mile zaskoczyc... I jesli by o mnie chodzilo ( :) )... absolunie nie roze!!! Wyswiechtane kwiaty... Jest wiosna... Jest tyle pieknych i delikatnych kwiatow... roze sa ciezkie i jakos tak zbyt czesto uzywane do tych celow :) Poza tym w takiej chatce mozecie swietowac zareczyny caly weekend... a na dzialce pod golym niebem daje Wam w te zimne noce, najwyzej godzinke... :)

Gość TEN CO KOCHA
..TYLKO TULIPANY:)