Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TEN CO KOCHA

PROŚWBA O POMOC!!!:)

Polecane posty

Gość TEN CO KOCHA
Coralick Tulipay .... chyba sie zakocham... Trafiles w dziesiatke heh ps. jak odmówi, to sie odezwe:) ...tamto miejsce odpada, bo bylismy tam juz kilka razy, wydaje sie juz oklepane. Szukam fajnej miejscówki. ps. z tym błotem to masz racje, ja jak bym był kobieta też by mnie nie ujęło..takie miejsce.

Nie odmowi!! Nie ma takiej opcji!! Jesli wkladasz takie zaangazowanie w oswiadczyny to znaczy, ze jestes genialnym facetem :)... Mysle ze znajdziesz w okolicy cos co ja urzeknie... :)

Gość TEN CO KOCHA
Coralick Nie odmowi!! Nie ma takiej opcji!! Jesli wkladasz takie zaangazowanie w oswiadczyny to znaczy, ze jestes genialnym facetem ... Mysle ze znajdziesz w okolicy cos co ja urzeknie... ...człowiek sie uczy na błędach, jest starszy i mądrzejszy. A zaangażowanie to podstawa, jesli teraz się olewa takie sprawy to jak ma wygladac późniejsze wspólne życie..

konwalie... kocham bo cudnie pachna tulipany... bo sa delikatne i aksamitne bez... choc on kwitnie odrobine pozniej... zonkile... bo takie sloneczne i cieple... narcyze... pachnace Nie przepadam za kwiatami z kwiaciarni... upakowanymi, przycietymi i obwiazanymi kokardkami...

Najwazniejsze, ze sie uczy :) wiesz, niewielu facetow, az tak strasznie przezywa wazne chwile w zwiazkach... zwykle to kobialki pochlipuja do poduszki i wychadza im rumience na policzkach :)

Coralck heh mamy trochę podobny gust. Lubię konwalię, tulipany, bez, stokrotki, słoneczniki, urzekła mnie też eustoma, bo jej się nie przybiera, bukiet trochę przypomina polne kwiaty i długo kwitnie.

Gość TEN CO KOCHA
Coralick Najwazniejsze, ze sie uczy wiesz, niewielu facetow, az tak strasznie przezywa wazne chwile w zwiazkach... zwykle to kobialki pochlipuja do poduszki i wychadza im rumience na policzkach ...by kobieta mogła "pochlipac" w poduszkę, facet musi stworzyc nastrój. Zresztą chyba nie mam nic piękniejszego niż łzy szczęścia :)

ja z nich wszystkich najbardziej lubie bez... pamietam kiedys avon mial w ofercie deodorant o zapachu bzu... do dzisiaj go pamietam... u mnie w ogrodzie rosnal bez... ciemny fioletowy, kremowy i liliowy... na wiosne az sie krecilo w glowie od tego zapachu :)

No ja jestem wielbicielka mozliwosci pochlipania w poduszke... a najlepiej nie w poduszke a w silne ramie faceta... jestem niepoprawna romantyczka niestety :)

U mnie w ogrodzie przy furtce rośnie po jednej stronie biały, po drugiej fioletowy. Też uwielbiam zapach bzu i maciejki

ja tez bym chciala, zeby bylo juz cieplutko.... w lecie dojrzewa czarny bez... (to tak z mniej romantycznych rzeczy)... robie z niego sok... jest pyszniutki :) mniam!!

mi sie podoba, chociaz ja bym wolala, bardziej dzikie miejsce niz spa... ale ja jestem ja, a ty swoja kobietke znasz najlepiej... w kazdym razie pokoje z kominkiem wygladaja zachecajaco :D

Gość TEN CO KOCHA
..tez myslałem o czymś bardziej dzikim, ale od dwóch godzin siedzę i nic..no nic jeszcze cała noc:)

Gość TEN CO KOCHA
...duzo lepszy:) ..jutro dzien na telefonie

Gietrzwałd jest typowym miastem poniemieckim, nie przepadam za nim. To są pokoje gościnne, na jego miejscu wybrałabym wynajęcie domu, bez dodatkowych osób, bo to mają być ich niezapomniane przeżycia.

Tak szczerze, to od Gietrzwałdu wolę Kazimierz nad Wisłą :) Ale mazury też kocham tylko te bardziej dzikie :)