Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TEN CO KOCHA

PROŚWBA O POMOC!!!:)

Polecane posty

Gość TEN CO KOCHA
..mi same "skanseny" wyskakują hehe ps. dziewczyny jesteście Wielkie:)

Ten natomiast jest domkiem na 4 osoby, wiec spokojnie mozna go wynajac tylko na dwie :) a tu pare atrakcji... DOM PRZEZNACZONY DLA 4 OSÓB * parter: salon z kominkiem, kuchnia z pełnym wyposażeniem, łazienka z wc, prysznicem i umywalką, zadaszony taras 25m2 * piętro: 2 sypialnie * miejsce do parkowania w obrębie posesji * teren ogrodzony * jezioro w odległości 200 m * las w odległości 400 m * TV SAT * grill, miejsce na ognisko, tradycyjna wędzarnia ryb * pościel w cenie (ręczniki we własnym zakresie) * możliwość wykupienia obiadów we wsi * meble tarasowe * spokojna, bezpieczna okolica * gości zapraszamy bez zwierząt domowych * sympatycy "dymka" palą na tarasie * możliwość wypożyczenia rowerów * przebywanie osób trzecich na terenie posesji wyłącznie za zgodą właściciela ATRAKCJE W POBLIŻU * stadnina koni 10 km * ruska bania (sauna) 2 km * wiadukty kolejowe z 1914 r - Stańczyki * rejsy statkiem - Augustów * możliwość zwiedzania Wilna * śluzy na Kanale Augustowskim * ścisły rezerwat przyrody * klasztor Kamedułów - Wigry * najgłębsze jezioro Hańcza (111 m głębokości) * dolina Rospudy CENA * tydzień pobytu 2400 zł w sezonie letnim * w terminie od 15.09 - 15.06 możliwość negocjacji ceny * turnusy zaczynają się od soboty godz. 16.00 do soboty godz. 10.00 * zadatek - 30% wartości pobytu * całkowite rozliczenie w dniu przyjazdu * rowery firmy GIANT 120zł/tydzień, 160zł/2 tygodnie * łódź wiosłowa 100zł/tydzień, 150zł/2 tygodnie * energia elektryczna wg. wskazań licznika

Gość TEN CO KOCHA
Coralick A ten jest po prostu boski... i gdyby eacet mnie tam porwal... stworzyla bym dla niego raj na ziemi http://www.mazury-domletni.pl/index.html ..jesteś Wielka, ten domek jest genialny. Jutro dzwonie i rezerwuję:)

Juz w tym roku nie dam rady nigdzie jechac, bo mam plany (niestety) ale moze w przyszlym roku?? Moze sie tam oswiadcze mezowi?? A co mi tam?? Mozna chyba wiecej niz raz?? :)

Gość TEN CO KOCHA
Ps. domek jest czter-osobowy:) 2+2=4 hahaha To te późne godziny

Juz w tym roku nie dam rady nigdzie jechac, bo mam plany (niestety) ale moze w przyszlym roku?? Moze sie tam oswiadcze mezowi?? A co mi tam?? Mozna chyba wiecej niz raz?? :)

Coralick heh jasne. Nie ma to jak odświeżenie związku romantycznym wyjazdem. Ja niestety nie mam co odświeżać, więc może wybiorę się tam z dzieckiem :)

Gość TEN CO KOCHA
..sprawdzę i dam wam znac czy warto:)

no 4-ro... ale we dwojke, poza sezonem, moze nie bedzie tak strasznie drogo... zreszta napisali ze ceny do negocjacji... dobrze moi kochani... ide spac... bo juz pozna pora.... Mam nadzieje, ze oswiadczyny sie udadza, ze kazdy z nas kiedys wybierze sie na wakacje zycia i zycze Wam milej nocki...:) A ty Ten Co Kocha... odezwij sie czasami:) i pochwal kiedy slub :)

Ja też uciekam kolorowych i spokojnych snów Wam życzę :) Ten co kocha - powodzenia, nie może się nie udać :)

Gość TEN CO KOCHA
...ok Odezwę się napewno, a ślub hmmmm, rozwód koscielny w trakcie więc nie tak prędko :( Dobranoc i jeszcze raz dziękuje za pomoc:)