Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iksiński Iksiński

Foch tak samo dyskryminuje glupie dziewczyny jak nadwaga czy male piersi

Polecane posty

Gość Iksiński Iksiński

My mezczyzni szczegolnie nie znosimy dziewczyn fochwych. Ja mialem niestety nieprzyjemnosc bycia z dwoma fochliwymi panienkami. Nie wiem czy poprzedni faceci je tak nauczyli ale jak nie szlo po ich mysli to byl foch i obrazenie sie:-o A jak to nie dzialalo to bylo manipulowanie uczuciami w stylu NIE KOCHASZ MNIE BO...:o Powiem wam, ze takie dziewczyny sa zalosne i jesli same stroicie fochy to znajdujecie sie najnizej w klasyfikacji mezczyzn. I nie zaleznie jak wygladacie - foch was tak samo dyskwalifikuje jak nadwaga czy małe piersi:p Foch kojarzy mi sie z mala dziewczyna ktora nie dostajac czego chce kladzie sie na srodku sklepu i tupie nogami ze zlosci, nie odzywa sie albo krzyczy:o Czy chcecie byc tak postrzegane przez mezczyzn ?

Gość a co ty Iksinski wiesz
o kobietach ? te ktore milcza, musza miec powod i wyobraz sobie, ze one maja w dupie czy maja nadwage, male piersi czy tez inne postrzegane przez ciebie wady. jak trafily na chama po prostu daja mu czas, zeby przemyslal, co ma w sobie zmienic. rozumiesz juz hipokryto ?!!!

Dlaczego piszesz w imieniu mężczyzn. Pisz w swoim bo to Twoje zdanie a ja na przykład nie zgadzam się z Twoim założeniem.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie tylko kobiety maja fochy, ja juz trafiłam na 2 takiego faceta, kurde taki facet z fochami jest gorszy niz 10 kobiet przed okresem

Gość ghcfhj,kjb mhf
Kompromitacja jest to,gdy "mężczyzna" przesiaduje na forum,gdzie pisze sie o macierzynstwie,okresach,jajnikach itp..

Gość sdrtyhbgvfdertyujnbd
Czasmi tym sposobem można zdobyć inteligentnego meżczyznę np.lekarza :))