Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zygzak11

Czerwone sexi platformy pilnie poszukiwane

Polecane posty

Gość ŻONA ZYGZAKA11 JEST SUPER!
takie platformy na mega obcasach a ona chętnie w nich wskakuje ... do łóżka. Mmmmmmmm... :-)

Gość Platformy zawsze
mi się podobaly bo wiem ze facetow kreca wysokie obcasy dlatego chetnie tez w nich chodze. do lozka tez bym wskoczyla w szpilkach na obcasach.

Gość FAN OBCASÓW ...
Fajne buciki :-))) Są do wszystkiego :-))) a w szczególności do seksu ;-)))

Gość platformy
Strasznie mi sie podoba pomysl zeby zakladac sexowne buty do lozka i pomyslalam o sobie i zaczelam szukac ale zbyt wielu ofert nie znalazlam a moje mozliwosci to chyba max 15 cm. Podobaja mi sie te rozowe ale sa drogie wiec moze podpowiecie gdzie mam szukac http://www.obuwie-buty.com/product_info.php?info=p613_Klapki-Klapeczki-5-1-2-inch-Pleaser-ALLURE-603.html

Gość Bomba!
Są genialne. Do łóżeczka w sam raz. Facet jak Ciebie w nich zobaczy to ... erekcja gwarantowana. Polecam do nich seksowne pończoszki. Zawsze taki zestaw działa na mojego faceta niesamowicie!!!!!

Gość amelka12345
Dyskrecja.pl mega sklep i hurtownia z gadzetami erotycznymi

Gość Wow!
Platformy gratuluję gustu ;-)))

Gość oral jest cudowny
Lubie takie platformy szcegolnie ze jestem niska. Doskonale sie czuje jak mam je na nogach Do seksu? Nigdy nie próbowalam.

Gość platformy
Mysle ze do takich szpilek by jeszcze pasowala bielizna z latexu

Gość SĄ GENIALNE I SEKSOWNE!!
,,Platformy'' widzę, że mamy podobny gust! Chyba spodobałoby mi się takie zestawienie z bielizna lateksową. :-)

Gość Co zrobić?
Co zrobić żeby moja laska też chciala chodzić w takich plaformach? Bardzo mnie kręci jak widz e takie buty na nogach lasek.

Gość platformy
Mnie do tych bucikow nie zmusza po prostu strasznie mi sie podobaja i chce zostac ich posiadaczka a bielizna z latexu to tez fajna sprawa.

ludzie, gadacie, że byście na ulice nie wyszli - bo ku*na, w takich butach się na ulice nie wychodzi! A jeżeli brak Wam odwagi i fantazji w łóżku - to Wam współczuję.

Gość Do ,,platformy''
Potwierdzam, że gust masz super. Oj dałbym wiele aby moja kobitka chodziła w takich choćby tylko do łóżka. A bielizna z lateksu? Robi wrażenie !!!!! Fan butów na wysokich obcasach i bielizny z lateksu.

Gość amelka123456
Nudzi Cie już zwykły seks ? Zmień to i wejdz na dyskrecja.pl

Gość Z kobietą o nicku PLATFORMY
nie można nudzić się w łóżku! Nie mudzę wchodzic na dyskrecje. Swoją drogą ,,PLATFORMY'' jest chyba ideałem kobiety. Wątpiłem czy takie w ogóle istnieją?

Gość Kozaczek
jak kobitka jest w kozaczkach nie na platformach tylko na cienkiej szpilce i wysokiej to zaraz bym ja rznoł.

Gość fan stóp
spróbuj na anitaberg.pl

Gość Nie wierze
że takie kobiety jak ta o nicku PLATFORMY istnieją. Chyba jakiś podszyw faceta. To, że faceci lubia kobiety w szpilkach na wysooookich obcasach to rozumiem, ale że koiety w takich butach lubią chodzic to wręcz niemozliwe. Jesli chodzi o takie seksowne platformy to kiedyś były dostępne w jenym z warszawskich sex-shopów.

Gość platforma wiertnicza
Oj tak tak wysokie platformy działają na facetów. Miałam okazje przekonać sie tego lata gdy kupiłam 6 calowe obcasy. Kilka razy wychodziłam w nich na miasto to faceci aż tracili oddech

Gość platforma wiertnicza
Panowie nie lubicie kobiet które noszą platformy?

Gość małłłą czarna
Fajne te czerwone platformy normalnie przydalyby mi sie takie

Gość marynarz 76
Moja żona ma takie czarne platformy na obcasie 19 cm i często zakłada gdy jestem w domu a ja uwielbiam ten widok

Gość to mi sie podoba
lubie laseczki w takich bucikach

Gość kollargol
Sukienkowa: te, co pokazałaś: http://allegro.pl/asos-skorzane-botki-platfor my-koturna-juz-w-pl-i1593677230.html są fantastyczne. Te na początku dyskusji są wg mnie tandetne i wyglądają karykaturalnie, nawet do seksu. Mnie kręcą takie, w których kobieta może po prostu chodzić na mieście, a jednocześnie niesamowicie wysokie. Mogi w takich butach wyglądają olśniewająco. Dla mnie im kobieta ma wyższe obcazy, tym bardziej seksowna.