Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr W.

Proszę o sugestie dot. strony internetowej

Polecane posty

Gość Piotr W.

Cześć, w końcu udało mi się zakończyć prace nad uaktualnieniem mojej strony, o którą kiedyś już Was pytałem. Skorzystałem z kilku Waszych porad i teraz proszę o ocenę strony i podrzucenie jeszcze jakichś sugestii :) Dodam tylko, że w zakładce "nasza oferta" wymagają dopracowania grafki (dodanie ogonków przy polskich znakach). http://www.hortusogrody.pl Za wszystkie sugestie będę wdzięczny, pozdrawiam, Piotr.

Gość Piotr W.
Podnoszę temat, gdyż w wyniku dużego ruchu na forum spadł bardzo, bardzo daleko :)

Gość brak polotu
na tej stronie trochę animacji lub flashu byłoby potrzebne nie jestem ekspertem an informerem - zwykłym użytkownikiem netu.... sama miałam niedawno problem ze swoją stroną - jej wyglądem / funkcjonalnością i takie tam... i wiem, że w momencie kiedy na stronie coś jest ruchome jest fajniejsze i bardziej kodowane to tyle :)

Gość groźba się nie spełniła
stronka jest bardzo, bardzo prosta, ale gdyby chcieć zmienić, trzeba by ją przeprojektować zupełnie, nawet wiem jak by można to zrobić. ale generalnie jest OK, jest poprawna :)

Gość Zoja565656
powiem szczerze: stronka wydaje sie ciut pusta, bez obrazy,po prostu moje odczucie.bylabym wdzieczna,gdybyscie tez rzucili okiem na moja i prosze o konstruktywna krytyke. dodam, ze zamiast "polecamy" wejdzie java z wirtualna szafa ktorej polki bedzie mozna przesuwac. www.perperuna.de jak wam sie podoa w ogole nazwa?

Gość Piotr W.
Dzięki za odpowiedzi. stronę pisałem z palca w notatniku. Nigdy nie używałem żadnych programów do pisania, bo po prostu nie lubiłem :)