Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HanaSzatana

was to cieszy?

Polecane posty

odnalazlam na nk;D nowa dziewczyne mojego eksa. Ku mojemu szczesciu jest dwa razy grubsza i uroda rowniez nie zachwyca;D teraz z podekscytowania nie bede mogla zasnac:d

bo na jakis sposob jestem o wiele bardziej atrakcyjna od niej? i nie znajdze juz takiej kobiety jak ja? buhahaha;d

w sumie nie wiem czym sie ciesze;D bo kompletnie nic juz miedzy nami nie ma,ale odczuwam jakas satysfakcje;)

Jestes na swoj sposob okrutna :P Az mam ochote sie razem z Toba smiac :P

Gość a jednak to z nia jest

Tak, mnie też cieszy, że obecna dziewczyna mojego byłego jest okropnym pasztetem :D I też uważam że takiej zajebistej jak ja już nie znajdzie. :D

szczerze,tydzien temu mowil,ze z nia nie est tak jak bylo ze mna na poczatku.(w sensie,ze ze mna bylo lepiej bo jestem bardziej otwarta itp) nie jestem jakas skrajnie chamska, bo mam wesole uspoosbienie problem w tym,ze poporstu jestem pewna siebie, bo wygladam jak wygladam:D, a przez to jestem troche zarozumiala no i mam zorana psyche przez dragi;d

Gość ale jazda na maksaaaaaaaaaaa
moze i jest pasztetem, ale ma to cos czego ty nie masz:):):) wiec ona wygrala nie ty

głaszczka...dzieki Ty mnie rozumiesz;D zaraz zrzuce sobie te jej zdiecie na tel:D zeby sobie humor w kazdej chwili poprawic;D

nie do konca wygrala, bo on caly czas mowi o Nas, calujemy sie a i dzisiaj zaproponowal cos wiecej,ale sie nie zgodzilam;D to przykre,ale dla mnie pocieszajace,ze ladna buzka mozna wszystko;D

Ona nie "wygrała", bo to ja go zostawiłam dla innego :D A on zrozpaczony wziął sobie byle g... kogo :)

Ja tam w ogóle z nim nie gadam od długiego czasu, ale przez jakiś czas po rozstaniu szukał jeszcze kontaktu. Ale nie chcę mieć z nim już nic wspólnego. :D

no wlasnie mnie zachowanie mojego eksa tez dziwi. 2-3 razy w tygodniu gdzies mnie zaprasze najpierw gadamy od rzeczy a potem on wyjezdza jak to nie bylo fajnie. poprzytulamy sie, przelizemy, pn wyskakuje z jakas niemoralna propozycja,ale odmawiam poki co. i czasem wspomni jak to jest fajnie z grubasica;D no za cholere nie wiem co mam myslec;d

coz za pewnosc siebie :p a wiec zycze owocnego znecania sie nad bylym :)

Daj sobie z nim spokój, po co zadawać się z kimś, kto wolał jakąś grubą brzydulę :D Ja na swojego byłego nie chcę nawet patrzeć, dopiero teraz widzę kim on jest :O

raczej pokojowo...dlugi czas wogole sie do siebie nie odzywalismy i unikalismy miejsc,w ktorych wczesniej spedzalismy wiele czasu;d od jakis 2 tygodni truje mi tylek no i sie spotykamy;d