Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaagdalinchennnn

co myślicie o tym ???????

Polecane posty

Gość kokolinowa landryna
tez tak uwazam, ale to sa jej 4 litery i nie nam oceniac czy daje tu i tam... sama nie moglam po pol roku wytrzymac w akademiku, rodzice mi pomogli i wynajełam pokoj u dziewczyn....ale jej chyba nie ma kto pomoc i ja jej wspołczuje

Gość kokolinowa landryna
gdyby napisała, ze nudzi jej sie szuka atrakcji dajac dupy to bym po niej pojechała, ale pisze dziewczyna, ze nie wie co zrobic, ze nie ma z nikąd pomocy... takie zycie....

Gość hahahahaha54454
na qrestwo nie ma usprawiedliwienia a jeszcze widzialem jakis text o solarium to juz szkoda slow

Gość kokolinowa landryna
no i ? ja tez chodze na solarium i nie widze w tym nic zlego, chyba kazda kobieta chce ładnie wygladac...

Moge Ci zwolnic jeden pokoj ... sprzatniesz czasem i obiad zrobisz ciala sprzedawac nie bedziesz musiala. Co Ty na to ?

Gość czytaliscie to jak on wyglada
wysoki...umiesniony.... to jakis przestepca jest na pewno

Gość czytaliscie to jak on wyglada
typowy kark zapewne... smutne jest Twoje zycie autorko

Gość słaby podszyw
stefan: Puszczanie sie w zamian za wolny pokoj jest dla niej chyba bardziej przyjemniejszym zajęciem. To się dzisiaj nazywa dążenie do czegos po trupach...

napisz z jakiego jestes miasta, mieszkam sama mogłabym Ci pomoc przez jakis czas. jak nie chcesz na forum pisac to podaje adres cassablanca27@tlen.pl

Gość bedzie dawac jednemu karkowi
dupy, a nie kazdemu po kolei nie jest zle, przynajmniej bedzie miala gdzie mieszkac

Gość upadlas na glowe??
Darek ty sie lecz, jesli dla ciebie ludzie kochajacy sie w zwiazku "puszczaja sie" :o

Gość upadlas na glowe??
*do Darkera

Gość słaby podszyw
darker napij sie lepiej wody i nauczyc sie czytac glombie

Gość słaby podszyw
darker radze napij sie wody i naucz sie czytac glombie

Gość SBMDP
A w jakim wieku jest ten koleś? I jak z wyglądem?

Gość pimpusia21
Witam znalazłem Super Serwis na którym za zbieranie punktów dostajemy atrakcyjne Nagrody. Możemy Także grać w różnych loteriach. Jak zarejestrujesz się z tego linka to otrzymasz 60 punktów na start http://123konkurs.pl/pl/partnersprogram/15339.html

Gość upadlas na glowe??
Darker ani zdrada ani puszczanie sie za kase/mieszkanie/komorke/inne nie jest w porzadku :o naprawe napij sie tej wody zamiast :o

Gość słaby podszyw
mogła tak napisac, ale zrobiła to w taki sposob jaki widac i taki mamy tego skutek. nie oszukujmy sie i nazywajmy rzeczy po imieniu.

Gość Kasiuulllkkkaaaa
mmm jak dla mnie to świetny pomysł;p Co jej szkodzi? Sex bez zobowiązań, Mieszkanko za free;p Jak facet przystojny to już zajebiści;p Ja bym się zgodził... to takie podniecające;p Aż ochoty nabrałam na sexik;p Ktoś chętny??

Gość mam to za sobą
Ja płaciłam w ten sposób za mieszkanie przez 6 msc...Byłam w bardzo ciężkiej sytuacji życiowej, nie miałam pieniędzy itd. Wtedy pojawił się J. Starszy ode mnie zaledwie 5lat, przystojny, wykształcony, zdrowy (pokazał mi wyniki) i wyzwolony... Robił karierę, nie miał czasu na randki,poszukiwanie partnerki a potrzeby (jak każdy) owszem miał... Poznaliśmy się przez moją znajomą, rozmawialiśmy chwilę i dogadaliśmy się. Ja też musiałam zrobić badania, ustaliliśmy pewne reguły i żyliśmy tak przez 6 msc. Z czasem robiliśmy to coraz rzadziej aż po pół roku stwierdziliśmy,że powinniśmy przestać. Polubiliśmy się i już nie mogliśmy traktować się w tak przedmiotowy sposób. Pomógł mi szukać mieszkania. Spotykamy się do dziś co jakiś czas. Od tamtego czasu minęło 3 lata.Od autorki różni mnie tylko to,że ja go poniekąd znałam, mieliśmy wspólnych znajomych więc byłam raczej pewna,że nic mi nie grozi. Mnie dręczyły tylko kwestie moralne. Dziś żałuję ale wiem,że mogło być gorzej...

Gość heniu343
dokladnie bo prawda jest taka ze ona che tego i odpowiada jej takie zycie na latwizne i inaczej nie bedzie. sama juz napisala ze rozmawiala i jej sie podoba.

Gość słaby podszyw
ok, życzymy zdrowia i szczęscia, gratuluje odwagi, ale nie rozumu. ja natomiast nie pochwalam takiego zachowania. każdy ma prawo do swojego zdania. tyle w temacie.

zolw Stefan----> z jakiego miasta jestes ? słaby podszyw---> wcale nie jest przyjemne, moze Ty to wiesz bo robisz to notorycznie, ale to jest moja taka pierwsza sytuacja, dla Twojej wiadomosci. cassablanca-----> juz wysłałam maila SBMDP-----> 28 lat ma, jest przystojny....tylko co to ma do rzeczy ? upadłas na glowe---->nie puszczam sie za komorke czy kase czlowieku, nie mam gdzie mieszkac, nie mam z czego zyc czy Ty rozumiesz ??

Gość mam to za sobą
No dla mnie to byłaby różnica czy puszczam się z młodym i przystojnym czy ze starym paskudnym dziadem... Dla Ciebie nie?

heniu-----> nie podoba mi sie takie zycie, ale nie bede sie Tobie tłumaczyc. Czy ja powiedziałam, ze nie bedzie lepiej ?? caly czas mam taka nadzieje. zaraz po zajeciach poszlam na miasto szukac pracy, myslisz, ze jestem puszczalska i takim sposobem sobie radze w zyciu, caly poprzedni rok akademicki mieszkałam w akademiku, dorabiałam i byłam szczesliwa. w tym roku juz nie wytrzymuje z nowymi lokatorkami :(

Gość mam to za sobą
no dla mnie też nie była ale gdybym miała robić to z jakimś starym dziadem to na pewno bym się na to nie zdecydowała.....

Gość darker madrze mowisz
kobiety nie oszukujmy sie, wiele z nas jest własnie z facetem dla kasy, zakladaja z nimi rodziny tylko po to by miec w zyciu dobrze, milosc i tak przemija, zdradzamy, oszukujemy, uganiamy sie za innymi :) a ona, ona bedzie sypiac z jednym facetem. ile masz lat autorko ? ilu miałas facetow (chodzi mi o sex) ?