Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaagdalinchennnn

co myślicie o tym ???????

Polecane posty

Gość maaagdalinchennnn
miało być---->nie, tylko sex....nic wiecej

Gość maaagdalinchennnn
ale zadzwonie jutro, zeby dal mi kilka dni....bede szukac czegos, jak nie znajde to trudno, pojde do czasu az czegos nie złapie tzn pracy jakiejs

Gość a jak go nie zadowolisz???
to Cie wypier***** i co wtedy ?? pomyslałas o tym ?? chyba ze juz przetestował Cie :P

Gość maaagdalinchennnn
nie mysle o tym, mam inne zmartwienia niz to czy go zadowole

Gość a jak go nie zadowolisz???
daj jutro znac , ciekawi mnie Twoj przypadek :) 🖐️ powodzenia

Gość fdgdfgdfgdf
Lepiej sie qrwic niz mieszkac w akademiku heh dobre rodzicow tez kopnela coza ludzie

Gość xddddddd
najlepsz ejest to ze onanie zna typa ktory moze byc psychopata i ja zarznac ale nie bedzie meiszkac w akademiku. To zmien sobie towarzystwo moze sie ktos zamieni na pokoje Debile sami sie tworza nie trzeba szukac

Gość Tak rodza sie prostytutki
Co za qrwa ma spanie w akademiku ale sie poklocila to idze dac dupy jakiemus psychopacie. Od jednego sie zaczyna potem dupy sie daje reszcie. Dziewczyny to przestroga dla was .

Gość zośikam
maaagdalinchennnn Zastanów się jeszcze nad tym!!! Jeżeli nic nie znajdziesz MUSISZ ustalić z nim pewne zasady: 1. Seks na pewno raz w tygodniu nie więcej!! Ustalcie konkretny dzień np środa. 2. Jeżeli któreś w ustalony dzień nie będzie mogło bo np. będziesz się źle czuć, seks nie przepada tylko przechodzi na następny dzień. 3. Zawsze po zakończeniu wracasz do swojego łóżka. 4. Umów się z nim że nie będziesz robiła rzeczy na które nie masz ochoty (np.seks analny) 5. Jeżeli mu się znudzisz i będzie chciał Cie wywalić z domu, ma Ci dać powiedzmy miesiąc na znalezienie innego lokum!!!

Gość maaagdalinchennnn
nie kopnełam rodziców, rowiedli sie 4 lata temu, ojciec ma nowa rodzine, a matka znalazła sobie faceta i tylko nim sie interesuje... nikt sie nie chce zamienic w akademiku bo mieszkam z takimi debilkami ze szkoda gadac, wiecznie imprezy, jakies podejrzane towarzystwo, nie mam warunkow zeby sie uczyc, nawet spac nie daja zaraz ide czegos szukac, ale z kazda kolejna minuta przebywania w akademiku utwerdzam sie ze nie mam wyjscia

Gość sdfsdf
zosikam ty chyba jestes chora Jakie zasady !? A skad ty wiesz jak on sie zachowa. To obcy facet hoj wie czy nie ma hiva moze to byc zoboczeniec albo degenarat albo morderca. Dziwne ze ta kobieta strach nie kieruje. Autorko siedz w akademiku poki mozesz dopoki czegos nie znajdziesz. Nie chwytaj sie takich atrakcji bo moze to byc koniec nawet Zycia dla ciebie. Zatlucze cie potnie i w wywiezie i taka kariere zrobisz.

Gość maaagdalinchennnn
sdfsdf myslisz, ze mnie takie cos kreci ? ze brakuje mi wrazen i chwytam sie takich atrakcji ?? to sie mylisz....co do strachu rowniez

Gość maaagdalinchennnn
zośikam te zasady ktore podałas i juz zostały ustalone, te i inne ale dał mi czas do srody, mam sie zdecydowac

Gość sdfsdf
Takich jak ty najczescie padaja ofiarami zboczencow,mordercow,handlarzy ludzi,sutenerow, czesto sie wywozi do burdeli do niemic/turcji itd Lapie sie wlasnie dziewczyny bez grosza obiecujac prace/mieszkanie itd za dobra. schowaj dume i siedz w akademiku a w miedzyczasie szukaj. pozniej to bedzie za pozno

Gość maaagdalinchennnn
jednak nie mam wyjscia, bede musiala sprostać wymaganiom nowemu szejkowi. poprzedni współlokatorzy to brudne ochlejmordy, ktorym poprostu znudzila sie moja rozklepiszka i przestali mnie sponsorować. taki mam juz temperament.. nie wazne jak byle do przodu :classic_cool:

Gość maaagdalinchennnn
mozesz sie nie podszywac idioto ????!!!!!

Gość maaagdalinchennnn
zapomniałam dodac, ze pochodzi z emiratów. tutaj ma spore udziały i trzyma poziom do tego jezdzi najnowszym meśkiem z kryształowo rżniętymi szybami i złotymi klamkami:classic_cool:

Gość słaby podszyw
sama się o to prosisz...

Gość wiadomoscitvp
szkoda ze niedlugo bedziesz kolejna ofiara w wiadomosciach lub statystykach

Gość słaby podszyw
maaagdalinchennnn: "jak nie masz nic madrego do napisania to sobie daruj" no wybacz, ale twoje rozwiązanie z sytuacji do mądrych raczej nie zaliczę

Gość kokolinowa landryna
dlaczego zaraz tak obrazacie kogos ?? dziewczyna znalazła sie w takiej a nie innej sytuacji. sama kiedys mieszkałam w akademiku z banda kretynek i wiem jak to jest. nie mniej jednak uwazam ze powinnas sie wstrzymac, znam dziewczyny ktore w ten sposob placa za pokoj i im z tym dobrze, ale naprawde zastanow sie...mozesz potem bardzo zalowac

Gość kokolinowa landryna
ale jesli sie zdecydujesz to niech ten facet zrobi badania, od Ciebie nie oczekiwał tego ? bo te dziewczyny ktore znam to musialy zrobic, facet ktory im wynajmowal tez okazał wyniki badan....

Gość słaby podszyw
kokolinowa landryna dlaczego zaraz tak obrazacie kogos ?? dziewczyna znalazła sie w takiej a nie innej sytuacji. sa pewne granice. ja uwazam, ze zadna szanująca się kobieta nie posunęła by sie do takiej desperacji by sprzedawac tu i ówdzie swoje 4 litery.

ja jestem porządna pańcia....daje tylko mezowi......DODAM , ŻE SWOJEMU......

Gość szok32
Jestem w szoku jak latwo manipulowac mlodymi ludzmi wystarczy jedna zwada asprzedaje swoje cialo !!!!!!