Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 36kinga36

Czat, flirt, romans, poszukiwanie .....miłości

Polecane posty

Gość 36kinga36

Witajcie ! Interesują mnie wasze opinie o czacie. Czy czatujecie, po co ? Jakie sa wasze odczucia jesli chodzi o ludzi tam spotkanych. Czy mozna tam znaleźc przyjaciela, męża, kochanka ...a moze sponsora? Moja historia z czatem nie konczy sie dobrze. Jestem mezatka. Na czat weszłam z ogromnje potrzeby rozmowy i poczucia samotnosci. Zakochałam sie w poznanym tam meżczyznie były liczne e-maile, rozmowy na skypie , sms a potem spotkanie. A potem tylko ból i tęsknota. I przyszedł czas ze musiałąm wybrac- on lub moja rodzina. Wybrałąm rodzine lecz wciaz walcze z uzależnieniem od "wirtualnej bliskosci". Czuje sie poraniona jak nigdy. Zostałam z przewartościowanym światem. Kinga

Gość 36kinga36
stuknal wlasnie i to jak, z mezem nigdy tak nie mialam... byl anal, oral, sex zabawki itp... bylo super... chce tak jeszcze ,moze znajde sobie w necie kogos nowego...

Nie pisze tego topiku zeby sie uzalac nad soba lub obwieszczac swiatu co zrobiłam, ale zeby poznac Wasze historie. Jesli ktos nie ma doswiadczen z czatem niech sie nie wypowiada. I tyle.

Gość Nieposkromiony
jeśli tylko chcesz on zawsze gdzieś jest być może i tu

Gość Alko50
Takiej to ja dawno na stałe szukam.

Gość gość ert81
A może jest jakaś kobieta że szczecina

Gość viessia399
Ja tam nie lubiłam nigdy czatów. Niedawno założyłam profil na kochaj.pl i po ich teście dopasowania dobrano mi faceta. Jesteśmy już po trzech randkach i wszystko zmierza w kierunku związku a może i nawet miłości. Także bardziej polecam portale randkowe.

Gość draz_kokosowy
Każda forma dobra, nawet podryw na kafeterii jest dobry, jak jest dobry :classic_cool: