Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misulka123

kiedy owulacja

Polecane posty

Gość Misulka123

Heja, W tym miesiącu robię testy owulacyjne - staramy się o dzidziusia. W sobotę rano współżyłam z mężem, natomiast dwie kreski na teście owulacyjnym miałam dziś rano. Czy jest szansa na zajście w ciążę, czy lepiej było by jeszcze raz współżyć dzisiaj? Kiedy występuję owulacja po wzroście LH. Dodam że testy robiłam 3-4 razy dziennie i dopiero dziś rano miałam dwie mocne kreski. Wczoraj wieczorem testowa była połowę słabsza od kontrolnej.

Gość kardashia
Współżyj i dziś na pewno nie zaszkodzi ;)

Gość Misulka123
Tak tylko zastanawiam się czy nie jest za późno

Gość jsbduhdu
a nie mozecie sie dzis bzyknac po prostu??co ci to szkodzi.a najwyzej sprobujecie znow za miesiac.swoja droga to powodzenia zycze :)

Gość Misulka123
Właśnie z tym jest problem, pracuję dziś do późna a mąż idzie do pracy na noc i nie będziemy się widzieć. Dopiero jutro rano. Strasznie chce mieć dzidziusia. Tak sobie myślę że skoro plemniki żyją ok.72h to mam szanse - od ostatniego przytulanka mineły 48h.

Gość tamara

Polecam Ovu control mi się sprawdziło takie badanie żeby prawidłowo określić dni płodne i dobrze trafić z współżyciem. A nie ukrywam, że długo wcześniej nie mogliśmy z mężem zajść w ciążę (ponad rok).

Gość aska

Potwierdzam, że zawsze wszelkie starania o dziecko warto zacząć od precyzyjnego określenia owulacji. Bez tego ani rusz, a wbrew pozorom te okienko na zajście w ciążę w ciągu cyklu nie jest takie duże. Też korzystałam z metody testu śliny Ovu Control i też sobie chwalę. Komfortowy, higieniczny, szybki sposób żeby właściwie wyznaczyć ovu.