Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cc:)

ależ mój maż ma genialne teksty czasami....

Polecane posty

Gość cc:)

Od dwóch dni stawia mi się macica, czyli twardnieje brzuch. Wiadomo, że to nie dobrze, bo może skracać się szyjka macicy, co w efekcie prowadzi do wcześniejszego porodu. To leże, wstaje tylko siku, bo jak tylko nawet usiądę macica się stawia. Jem nospę, magnez i leże. Wizyta u ginekologa za tydzien. A ze ja muszę donisić, bo mała ma wadę serducha i jej szansa na operacje i przezycie zależy od donoszenia ciaży, to leże plackiem..... I mówię do męża, że przez dwa miesiące zajmuje się domem. Obiady, śniadania, kolacje, sprzątanie. No co ja wam wiele tłumaczyć. A on mi tekstem, dlaczego ja go ukarać chce!!!!! No nie mogę. To mu mówie, ja to mam wracać do pracy, opiekować sie po pracy dzieckiem, prowadzić dom, i jeszcze wrócić do szkoły, i mi na myśl nie przyszło, mówić, ze mnie ktoś ukarał. Ale nic, moja mama wpada rano, robi mi śniadanie, sprząta, robić obiad. Od obiadu mąż ma za zadanie, posprzątać łazienkę, wywalić śmieci, zrobić mi kolację i sobie śniadanie do pracy i potem posprzątac kuchnie...... No oczywiscie zgodził sie bo wyjścia nie ma. Ciekawe nie, ze ja sie dowiaduje ze jak mam tyle obowiązków to jest kara..... czego sie człowiek moze dowiedzieć na stare lata.....

Gość Sorry ale masz meza idiote....

Gość Sorry ale masz meza idiote....

Gość tez uwazam ze ona
tez uwazam ze Twoj maz to idiota... inaczej nie mozna go nazwac

Gość chyba obydwoje nie rozumiecie
że wasze dziecko może umrzeć tylko licytujecie się kto się bardziej poświęca. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy i nigdy sobie nie będziecie tych głupich licytacji wypominać.