igalis 0 Napisano Marzec 22, 2010 staramy sie z mężem o dziecko i od jakiegos czasu zauważyłam że zmienił mi się kształt brzuszka: delikatnie sie powiekszył i zaokraglił, mam tez bardzo wrażliwe sutki a kiedy dotykam piersi po bokach troche mnie pobolewają,ostatnio też kiedy rano się budzę mam delikatne mdłości ale nie wymiotuję i czasami pojawiają sie one też w ciągu dnia, mam wielką ochodę na coś słodkieho chociaz do tej pory nie przepadalam za słodyczami, chodzę zmęczona a raczej senne i przez pewien czas czułam jakby moje jajniki znacznie sie powiekszyły,nie bolały mnie ale poprostu je czułam. Co prawda miałam okres ale ostatnio2 były bardzo dziwne bo zawsze przed bila mnie persi i brzuch a tym razem nic i jak pojawiło się krwawienie to w porównaniu z tym co było zawsze teraz tylko delikatnie krwawiłam, zauważyłam też bardziej widoczne żyły na moim ciele tylko że jak zrobiłam sobie test wynik był negatywny a dolegliwości pozostały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otóż ide sobie kiedyś ulicą 0 Napisano Marzec 22, 2010 opowiedz nam jak to było za 1 razem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z testami ciążowymi Napisano Marzec 22, 2010 różnie bywa. znam kilka przypadków ciąż, których test nie wykazał. pewniejsze jest bhcg, zrób i wtedy będziesz wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach