Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stefano 23

Kobieta orgazm łechtaczkowy kontra pochwowy

Polecane posty

Gość Stefano 23

Witam mam następujący problem, moja dziewczyna nie może osiągnąć orgazmu podczas stosunku. Zanim się poznaliśmy masturbowała się i tak już jej chyba zostało ze teraz mogę ja doprowadzić do nieba tylko przy pomocy reki. Dodam że poprzednie moje partnerki nie miały problemów i raczej szybko dochodziły (raczej orgazm pochwowy, wynikający z faktu penetracji, bez gry wstępnej też się zdarzało wiec nie konieczne jest uważam pieszczenie łechtaczki). Poprzednie lubiły pozycje od tyłu i w niej tez szczytowały a wtedy raczej łechtaczka nie bierze udziału... Wiec pytam się was jakie macie doświadczenia w tej kwestii? Na marginesie dodam ze nie chodzi mi o rady typu "masz za małego... zrób jej kolacje przy świecach... kajdanki... minet..." Kompleksów nie mam a i sztuczki te znam ;P

Gość guomi
stefano , jak 23 to twój wiek, to straszny ćwok z ciebie :O seks uprawiasz, a podstawowych rzeczy nie wiesz

Gość Stefano 23
świece, wino, gra wstępna, muzyczka romantyczna jest. A z łóżka wychodzimy zazwyczaj dopiero po 2-4 godzinach ;D

Gość Stefano 23
A po czym to wnosisz "guomi"??

Mnie z kolei tylko jedno przychodzi do glowy :O Krowa, która dużo ryczy malo mleka daje :O Sorry za skojarzenia :O

Gość guomi
bo każdy seksuolog ci powie,że długotrwała masturbacja często zostawia właśnie takie "pamiątki" jakie ma twoja dziewczyna :O

Gość Stefano 23
Raz na parę miesięcy to nie taka znów długo trwała ;D . Nie pytam o rady jak się moja ukochaną zająć tylko jakie wy macie doświadczenia i jakie orgazmy zazwyczaj wasze kobiety maja...

Gość guomi
jak widać wystarczyło to raz na parę miesięcy ;)

Gość ewa679
ja mam tak jak Twoja dziewczyna, czyli najpierw on doprowadza mnie palcami a potem już tylko czekam aż włoży i skończy. Inaczej nie potrafię, ale dla mnie to żaden dramat :)