Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

igalis

błagam o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

mam objawy wskazujące na ciążę jednak test wskazał wynik negatywny co robiććć???? mam mdłości, wrażliwsze piersi, delikatnie pobolewają, delikatnie zaokraglony brzuszek, jesten senna, mam ochote na słodkości chociaż za nimi nie przepadałam, widoczne żyły, ostanio czułam jakby jajniki były powiększone, miałam okres ale pojawił sie bez wcześniejszych boli piersi i brzucha a potem krwawienie bylo tylko delikatne,jestem bardziej drażliwa oczywiście kochałam sie z partnerem ale bez zabezpieczenia

Gość guomi
nie panikuj, mozesz zawsze isc do przychodni zrobic test z krwi

Gość baaaaardzo prosze
to szybko ci sie ten brzuszek zaokrąglił :p a z drugiej strony to ciekawe, jak można CZUĆ że jajniki są powiekszone :O

Gość bojabojaboja
bardzo prosze Dokładnie to samo pomyślałam;) Możliwe, że jesteś w ciąży a test tego nie wykazał, bo być może jest za wcześnie a test był mało czuły. Albo i sobie wmawiasz. Tak jak ktoś słusznie zauważył zaokrąglony brzuch czy czucie powiększonych jajników to trochę wkręcanie sobie na siłę objawów. Zrób test z krwi, będziesz pewna.

po 1 od momentu kiedy zaczęłam sie tak dziwnie czuć miałam już 2 "niby"okres a gdybyś był kobietą wiedziałbyś o czy mówię

Gość a ja uwielbiam taniec
mozesz powtorzyc test, mozesz zrobic bete, pozniej mozezs isc do lekarza. my ci nie powiemy czy to ciaza czy tez nie. tez pierwsze slysze, ze mozna poczuc powiekszone jajniki :O sama mam jeden ponad 2 razy wiekszy od drugiego i jakos tego nie czuje. objawem ciazy tez to nie jest.

Gość guomi
kochana, ja jestem kobietą i byłam już w ciąży i uważam,że wyolbrzymiasz to strasznie :O

Gość całe wasze pokolenie było
mając takie objawy musiałabyś być w 3-5 miesiącu ciąży :)

Gość bojabojaboja
No to ciekawe, bo tak jak napisała koleżanka wyżej ona ma powiększone jajniki i nic nie czuje! A ja jestem pełnowartościową kobietą. A Ty szukasz na siłę i denerwujesz ludzi i siebie, zrób test z krwi. Po co Ci potrzebne nerwy?

Gość Pamela Rosa Flores
Cześć, jestem Pamela Rosa Flores, wiarygodna i wiarygodna pożyczkodawca. Udzielam pożyczki z jasnymi i łatwymi do zrozumienia warunkami z 2% odsetkami. Zapewniam kredyty na działalność gospodarczą, pożyczki osobiste, kredyty studenckie, kredyty samochodowe i pożyczki na spłatę rachunków. Jeśli potrzebujesz pożyczki, skontaktuj się ze mną bezpośrednio: pamelarosaflores11@gmail.com