Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent111

pomocy, prezent

Polecane posty

Gość prezent111

hej, potrzebuje pomocy. kolezanka ma dzisiaj urodziny, chcialabym kupic jej jakis drobiazg. pomozcie, bo nie mam pomyslu :( wiek 26 l., niedawno zostala mama (ale to ma byc prezent dla niej, nie dla dziecka)

Gość guomi
krem na rozstępy ;) :D a tak poważnie to kup jej jakiś zestaw kosmetyków do ciała -np żel pod prysznic i balsam, na pewno się ucieszy, mnie po ciąży bardzo taki prezent ucieszył :)

Gość ta idolka oslow
dla dziecka to pewnie jej naniosa mase rzeczy ...kup cos dla niej zeby jej bylo milo...nie napislas ile chcesz kasy wydac na ten prezent?

Kosmetyki są fajnym pomysłem, ale zaraz się zużyją i po prezencie. :P Ja bym chyba kupiła jakąś delikatną, srebrną bransoletkę albo coś innego z biżuterii. Będzie miała na zawsze. :)

Gość guomi
głaszczka nie obraz sie, ale jak dopiero została mama, to bardziej sie ucieszy z czegos co pomoze jej wrócic do stanu sprzed ciąży :) a idąc twoich tokiem myslenia, to nie kupujmy jedzenia, przeciez szybko sie zużyje ;)

Jedzenie to co innego niż prezent, bo jest nam niezbędne do życia, więc nie porównuj. :) Poza tym napisałam tylko propozycję, która ma pomóc autorce w wyborze, a co kupi, to już chyba jej decyzja. Sama oceni, co się koleżance najbardziej przyda. :)

Gość ta idolka oslow
no to zamow ladny torcik,albo kup ksiazke sa fajne o wychowaniu dziecka od noworodka do ...lat jak kupilam swojej kolezance na urodziny ksiazke od cizy do 6 lat wychowanie dziecka cos takiego i byla przeszczesliwa

Gość ta idolka oslow
eh:( o ciazy mialo byc*

Gość guomi
głaszczka tv nie jest nam niezbędna do zycia a jakos każdy ma :P

nie każda kobieta ma po ciązy rozstępy :) np moja siostra nie ma ani jednego, a jest 3 miesiące po porodzie - nie uzywała żadnych kremów, nic :) ... az jej trochę zazdroszczę :) myślę, że koleżanka ucieszy się z jakiegoś ciucha albo torebki. Przez ciążę na pewno kupowała "inne" ubrania, a teraz priorytetem jest dziecko... więc na siebie pewnie nie wydaje wiele :)

Gość ulias
A może fajna damska piżama Disney'a? Kobiety zazwyczaj lubią takie znane bajkowe klimaty:) Sporo takich piżam znajdziesz na kidshits.pl w dziale odzieży dla kobiet. Pzdr

Ja też bym kupiła kosmetyki:) Ciuchy to nie bardzo, bo po ciąży różnie bywa z rozmiarem i można nie trafić.