Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksodxkwdowed

dlaczego faceci często nie dbają o higienę?

Polecane posty

Gość ksodxkwdowed

np kumple mojego faceta. on mówił ,ze nie myja sie czesem pare dni , nawet zebów nie myją... on sam czasem nie myje ie juz wieczorem bo np jest zmeczony i mu sie nie chce. ale mi usprawiediwienie... albo chodza w przepoconych ciuchach i brudnych skarpetkach... no jak tak można

Gość 121269585478953695447
zmień towarzystwo bo jak widze to obracasz sie w gronie jakis brudasow bo chyba chłopa w tramwaju nie ogladasz na okolicznosc tego czy zmienił gacie

Gość ksodxkwdowed
ale nawet gadałam z koleżankami na ten temat i oppowiadają o swoich tak samo... ja nie wiem czemu to tak jest

Gość wewa
mój facet kąpie się codziennie a jestem z nim już wiele lat nigdy nie ma wymówki, że zmęczony, czy chory

wewa>> to masz szczęście pod tym względem. Ale ja np wolę jednak nie ryzykować i nie mieć do czynienia z kimś u kogo higiena stoi pod dużym znakiem zapytania :O Lepiej dmuchać na zimne :classic_cool:

Gość mikaka
Z moim jestesmy juz 10 lat,nie zdarzyło się,zeby polozyl sie bez mycia,zęby szoruje trzy razy dziennie,cieszę się,ze taki czyscioch z niego:),moze dlatego seks do dzisiaj mamy odlotowy,aż chce się z nim pokochać:D

świnki są wśród nas, zarówno faceci jak i kobiety - niestety choć faktycznie, częściej czuć panów, bo mają bardziej intensywny zapach

Gość rfserfwrdaed
niekoniecznie czesciej od panów moja znajoma myje sie pod pachami na okragło a i tak smierdzi i nic na to nie moze poradzic

Moj mezczyzna o higiene dba, czasem nawet z abardzo :) nie wyobrazam sobie, zeby bylo inaczej ;/co innego gdy ejst sie juz satarym schorowanym czlowiekiem ... Pogadaj z nim , albo odmow mu "sfer intymnych" moze jak zobaczy, ze nie masz ochoty na przytulania, calusy, sex to zacznie zmieniac majty, skarpetki , umyje zeby i siusiaka :P

Gość Naukowiec 8
Bo częste mycie skraca życie i jest to naukowo udowodnione. Widocznie samce instynktownie wiedzą co dla nich dobre. Częste mycie szczególnie środkami myjącymi niszczy barierę ochronną skóry.