Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kogutek

Problem z koleżanką ! Doradźcie

Polecane posty

Gość Kogutek

Mój problem dotyczy kolezanki. Otóż 3mam się z jedną dziewczyną z mojej klasy, przyjaznimy się juz od jakiegos czasu a znamy się pare lat. I problem polega na tym ze ona znajduje dla mnie czas wtedy kiedy się pokłóci ze swoim chłopakiem, lub się z nim nie widzi. Pare miesiecy temu zerwał z nią widziałysmy się codziennie, pocieszłam ją jak tylko mogłam itd. Później wrócili do siebie i zauwazylam pewną zmiane, spotykamy się dużo rzadziej, wtedy gdy on gdzies idzie z kolegami to ona wtedy pisze do mnie tzn do mnie i jeszcze takiej jednej kolezanki (:P) która tez sie z nami ale mniej heh. No i wtedy pisze czy co robimy, że moze bysmy się spotkały. I najczesciej jest tak ze własnie i ja nic takiego nie robie wiec sie zgadzam i sie spotykamy. ALe to tylko wtedy kiedy akurat ona nie widzi się ze swoim. A jak dajmy ja siedze i sie nudze i pisze do niej czy sie spotkamy to ona ze nie moze bo sie umowila z B (chłopakiem). ALe nie rozumiem tego bo oni sie widza codziennie, całymi dniami, ja tez mam chłopaka i czesto sie z nim widze ale jak dziewczyny zaproponuja spotkanie to potrafie powiedziem mojemu ze albo dzisiaj sie krocej widzimy albo wogle bo spotykam sie z dziewczynami, a ona przylatuje tylko jak sie z nim pokloci i chce sie wyżalic albo jak on niema czasu bo gdzies tam idzie z kolegami. Wiec czuje sie w pewien sposob wykorzystywana. Co robic ?

Gość Patriot
Idz na spacer ladna pogoda, przynudzasz jak dziecko w przedszkolu ktoremu ktos zabral ulubiona zabawke :classic_cool:

Gość Kogutek
jeśli kros ma zamiar krytykowac moja wypowiedz to niej lepiej wogóle sie nie udziela ;]

Gość Patriot
Napisz do Kasi Z Bravo Girl.

Nie wiem po co napisałaś to na Ciąża, poród, macieżyństwo i wychowanie dzieci bo ten temat nie ma nic wspólnego z wyżem wymienionymi pojęciami.

Gość Kogutek
omg pisałam to w pośpiechy wiec nawet uwagi nie zwróciłam, sorry jesli to w czyms przeszkadza ;|

Gość jesli mama pracuje
po prostu następny raz odmów , nawet jesli nie będziesz miała nic do roboty i będziesz się nudziła Jesli kilka razy z rzędu odmówisz , to ona poczuje się tak jak ty , moze cos zrozumie

Gość Kogutek
własnie tak zaczełam robic. Ale wątpie żeby ona sie domysliła o co mi chodzi. KIedys juz z nia rozmawiałam na ten temat i powiedziała cos w tym stylu "a co jak sie z nim umowilam to mam mu wyjebe robic?" tyle ze ona codziennie jest z nim umowiona.

Gość jesli mama pracuje
umawiaj sie od czasu do czasu ,ale nie wtedy kiedy ona tego chce Nawet jesli będzie miała problem i będzie chciała się spotkac to odmów , powiedz ze nia masz czasu , bo jestes umuwiona czy cos ( nawet jesli to nie będzie prawdą ) Powwiedz to samo co ona ,ze nie bedziesz zmieniała planów Do tej pory byłaś na kazde jej skinienie Raz się spotkaj , trzy razy nie Zaproponujcie jakąs date ,żeby kazdej pasowała i wtedy się spotkajcie , jezeli jej znowu to nie będzie odpowiadało to następny raz odmów spotkania pod jakims pretekstem

Gość Kogutek
własnie tak zaczełam robic i przynajmniej sie juz nie czuje w pewien sposób wykorzystywana, Dzieki :)