Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fejsbuk

Ludzie którzy nie mają konta na facebooku..

Polecane posty

Gość fejsbuk

to mądrzy ludzie bo nie tracją czasu na bzdury

Gość czarne sandałki
nie mam i co z tego

Gość ale za to na kafeterii masz
i to twój błąd

no masz rację :o Facebook strasznie uzależnia, a właściwie to te okropne gry - farma (farmville :/ ) , akwarium i inne :o :(

facebook to nieomal ze to samo co nasza klasa, fotka, grono itp. - jeden wielki smietnik z glowy robi . Ciekawe ile jeszcze takich stron otworza ;/ bezsens Te portale robia ludzia bigos z mozgu , dla mnei to glupota. A nasz aklasa powinna zostac nasza klasa. Czyli same os. z kals do ktorych chodizlismy, a nie kurde cale szkoly, i znajomi znajomych itp. Powinno byc tez ogranicenie do 2 zdjec a nie galerie po 50 zdjec. Nie powinno byc tez zadnch beznadziejnych opisow , to nie jest gg. Chociaz i gg robi sie coraz wiekszym smietnikiem . Swiat schodzi na psy

violins --> brzmi jak orwell haha. a czas na kafeteriane bzdury to macie? i na rozwodzenie sie nad glupimi tematami? to dopiero robi wode z mozgu. ja sie przyznaje do facebooka a wy do konta na kafeterii tak?

Ja mam konto na facebooku ale nie korzystam wiec tez nie trace czasu. Nie wiem skad przekonanie ze jesli sie cos ma to sie tego uzywa.

szajku --> a na kafeterii to pozytecznie czas spedzasz rozumiem, ok.

a Ty pozytecznie? Bo nie rozumiem dlaczego mnie atakujesz. Na kafe wchodze przy okazji jak cos robie na komputerze. Zreszta nie wiem dlaczego mialbym sie tlumaczyc

szejku --> ja lubie sobie "potracic" czas ale sie do tego przyznaje. nie wiem po co atakujecie ludzi ktorzy maja konto na facebooku jakby to jakies zlo wcielone bylo. rozrywka internetowa jak kazda inna. nie mialam zamiaru cie atakowac. ja sie tylko bronie, bo nie uwazam, ze skoro lubie facebook to jestem "niemadra" jak twierdzi autor, a ty mu przytaknales jakby. za to na kafeterii mozesz sobie tracic czas, albo i nie tracic, nikomu nic do tego co robisz w wolnym czasie.

Zle sformuowalem swoja wczesniejsza odpowiedz. Chcialem jedynie zaznaczyc ze nie wszyscy ktorzy maja gdzies konto musza z tego korzystac, a nie ze ma racje co do "tracenia" czasu. Osobiscie uwazam ze kazdy robi co chce i nic mi do tego, wiec w zaden sposob nie neguje osob ktore korzystaja z tego rodzaju rozrywki.

Gość
Więcej czasu na kafeterie mamy :classic_cool:

Gość Cichychłopek
właśnie , że nieeuropejscy, zacofani wsteczni i wogóle nie trendy

Gość do zakompleksionej trzydziechy
"nie zaczepilabym pewnej amerykanskiej artystki" no i co ci to dało? teraz włazisz na jej tablice, jestes "fanką" tracisz czas a gówno z tego masz...ty pionku :P

Gość coś ściemniasz trzydziestka
osoby I ligi amerykańskiego szołbiznesu nie mają dostępnych profili na fb, stronki dla fanów są prowadzone zazwyczaj przez specjalistyczne agencje które sie opiekuja hurtem kilkunastoma "artystami"...tak samo zresztą na YT - wiadomo że KylieUSA nie jest prowadzone przez Kylie choć to jej odficjalny kanał na fb można spotkac modelki, jakieś początkujące piosenkarki itp i one faktycznie same to prowadzą i piszą z fanami no ale trudno tu mówić o gwiazdach...więc cos trzydziestka ściemniasz

szajku --> piszesz najpierw: "Ja mam konto na facebooku ale nie korzystam wiec tez nie trace czasu". a potem: "Chcialem jedynie zaznaczyc ze nie wszyscy ktorzy maja gdzies konto musza z tego korzystac, a nie ze ma racje co do "tracenia" czasu. " nie to zebym sie czepiala:P. a jeszcze do violins --> na szczescie nasza-klasa, facebook i inne tego typu sa robione pod ogol a nie pod ciebie. temat jest zreszta bez sensu, kafeterianie przeciwko facebookowiczom. pewnie na facebooku istnieja topiki typu "ludzie ktorzy nie pisza na kafeteri sa madrzy i nie traca czasu".

coś ściemniasz trzydziestka --> a nie moglo sie tak zdarzyc> artysci to maja moze zabronione czy co? nie wiesz zreszta o kogo chodzi, wiec po co ci ta wypowiedz?

tak jak mowilem na kafeteri siedze przy okazji robienia czegos innego i stad ten blad :)

Gość siedząc na kafe
zabijam czas w pracy

szejku --> a co robisz innego? :P kazdy z nas cos jeszcze robi..

tworze filmik, do tego rozmawiam z paroma osobami i na kafe zostaje mi marny procent mozgu :p

szejku --> na kafe nie potrzebujesz zbyt duzo mozgu wiec ok :)

Jestescie zabawni :D Osoba, o ktorej mowie, nie jest spiewaczka ani gwiazda filmowa. Zajmuje sie rekodzielem i jest znana, ale w pewnych kregach :D Tym niemniej jest artystka. Bardzo mila, sympatyczna, uczynna kobieta :D Nie bawie sie w fankluby :D to dziecinne... napisalam do niej, poniewaz miala informacje, ktorych potrzebowalam, a ona odpowiedziala jak normalny czlowiek.

Jestescie zabawni :D Osoba, o ktorej mowie, nie jest spiewaczka ani gwiazda filmowa. Zajmuje sie rekodzielem i jest znana, ale w pewnych kregach :D Tym niemniej jest artystka. Bardzo mila, sympatyczna, uczynna kobieta :D Nie bawie sie w fankluby :D to dziecinne... napisalam do niej, poniewaz miala informacje, ktorych potrzebowalam, a ona odpowiedziala jak normalny czlowiek.

Gość fgbgf
ja nawet nie wiem co to ten facebook