Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o dobre rady

EBOOKI ekonomiczne - praca licencjacka

Polecane posty

Gość prosze o dobre rady

potrzebuje kilku pozycji książkowych których niestety nie ma w mojej bibliotece uczelnianej, każda książka to koszt około 50 zł. Jak Wy sobie z tym radziliscie? znacie jakies strony z ebookami, albo moze macie któras z kziazek jako ebook u sibie? Ponizej podam liste tego, czego szukam :) Restrukturyzacja, konsolidacja, globalizacja przedsiębiorstw Cezary Suszyński Zarys problematyki restrukturyzacji przedsiębiorstw Adam Nalepka Pełka B. Restrukturyzacja przedsiębiorstwa przemysłowego Borowiecki R., Restrukturyzacja w procesie przekształceń i rozwoju przedsiębiorstw Świstek-Barylska I., Restrukturyzacja prywatyzowanych przedsiębiorstw państwowych Restrukturyzacja przedsiębiorstwa- szanse i ograniczenia Zofia Sapijaszka Restrukturyzacja przedsiębiorstwa podział przez wydzielenia Małgorzata Garstka

Gość prosze o dobre rady
pomocy:(

Nie wiem, ale nie wydaje mi się, że nowe pozycje dostępne są jako e-booki i to do tego bezpłatne, w końcu autorzy chcieliby trochę zarobić (choć i tak zysk dla autora ze sprzedanej książki to ok. 10% ceny).

Gość piter25
Witam mam kilka pozycji tych książek bo również pisze prace licencjacką o podobnym temacie. Skontaktuj się ze mną bo możemy sobie nawzajem pomoc nyka1410@wp.pl