Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 22

markowa odzież w Szczecinie

Polecane posty

Gość gość 22

Czy wie ktoś gdzie można kupić w Szczecinie jakieś męskie koszule, spodnie, cokolwiek, bardzo znanych marek jak Armani, Hugo Boss, Gucci itp. Nigdzie takowych nie spotkałem

Gość gość 22
fajnej koszuli z długim rękawem (choć i krótkim też nie pogardzę) i jeans'ów. Najlepiej jeszcze jakby były w widocznym miejscu znaczki firmowe- oj takie moje małe skrzywienie ;)

Gość gość 22
no tak, dlatego napisałem że chciałbym od razu podejść do sklepu i poprzymierzać i ewentualnie kupić. troche tego na allegro jest, ale jakoś nie przemawia do mnie kupno odzieży przez net

Gość gość 22
ooo dzięki bardzo. tyle razy co tam byłem na wojska , a nie wiedziałem o tym. sprawdze ten sklep sobie

Gość gość 22
no to jutro przejde sie tam na wojska. a niewiesz czy to jest hmmm, jakaś galeria i to jest tam w środku , czy to jakiś mały sklepik czy coś. a na imię mam tomek ;)

nie niewiem ,przepraszam za odwag ale lubie szczecin ja mieszkam na ślasku więc jeszcze raz przepraszam a szukasz kolekcji wiosennej ??

Gość gość 22
szukam powiedzmy czegoś co mi wpadnie w oko, może być i wiosenna kolekcja;) a przepraszać niema za co;p ale dzięki za pomoc , rozejrze sie tam na wojska

Tomasz a niemiał bys ochoty poznac tak ciekawej kobiety jak ja (ciekawej w sensie wiadomosci m):):) bo szukam faceta do pogadanie a wydaje sie ze jesteś miły co ty nato ?????

Gość gość 22
:) a miałbym ochote

Gość gość 22
tomkansas@wp.pl ;)

Gość przepraszam najmocniej
ale od kiedy rzeczy typu Hugo Boss czy Armani są dobre jakościowo ciucham? Przecież to sama chińszczyzna :O Czemu ludzie tak ubóstwiają znane marki, których wyroby są produkowane na wschodzie? :O ja osobiście zaopatruję się u polskich producentów polskie koszule, bluzy, spodnie to są dobre jakościowo rzeczy - nic się nie szmaci etc.. ja Was naprawdę nie rozumiem :O

Gość gość 22
wiesz- tego akurat nie wiem czy to dobra jakość. nie miałem jeszcze nigdy koszuli takiej renomowanej marki. twoją wypowiedź napewno też wezmę pod uwagę

chciałabym przekonać ludzi do produktów polskich.. może dam dosyć durny przykład (hehe :D) ale dla mnie jest to wręcz fenomenalne :D skarpetki - jak często do roku kupujecie nowe, bawełniane skarpetki? chciałabym z Wami pogadać odnośnie polskich ubrań, przekonać Was do nich.. polska gospodarka cierpi, ludzie prace tracą, a my zamiast kupować coś polskiego, kupujemy chińskiego

tylko żeby od razu nikt mi nie wypalił, że produkuję jakieś ciuchy.. ;)

Gość gość 22
dostałem mail , ale nie ma w nim numeru gg ?