Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daniel_23

niezapomniana imprezka

Polecane posty

Gość daniel_23

Dwa tygodnie temu byłem na kameralnej imprezce u koleżanki z pracy. Atmosfera była bardzo luźna i w pewnym momencie powiedziałem jej, że kręcą mnie jej stopy, że to mój fetysz. Miałem ochotę już dawno jej to powiedzieć, ale wstydziłem się ( ona jest starsza, ma 27 lat). Teraz nie wiem jak, ale jakoś tak wyszło, że jej o tym powiedziałem. Nie wiedziałem jak zareaguje, myślałem, że potraktuje mnie jak jakiegoś zboczeńca. Ją to jednak bardziej ubawiło. Położyła mi stopy na kolanach i powiedziała ze śmiechem, że jak chcę to mogę je pocałować. Wycałowałem je chyba z 10 razy, ona cały czas się śmiała. Później jak zrobiła drinki, powiedziała, że dla mnie ma super drinka. Kazała mi usiąść na podłodze koło krzesła na którym siedziała. Domyślałem się o co chodzi. Przełożyła nogę przez moje ramię i polała mi drinka... po swojej stopie. Miałem go zlizać, co zrobiłem z najwyższą rozkos To było cudowne, jak spełnienie moich marzeń.

Gość daniel_23
co o tym myślicie, mieliście kiedyś taką fascynującą przygodę na imprezie?

Gość 222252
i wtedy sie obudzilem... :O

Gość tia jak czytam o fetyszystach
to ogarnia mnie żal, że mam grzybice paznokci i takie grube pomarańczowe podeszwy stóp....

Gość Grease19
heh nieźle, ja nigdy tak nie miałam i osobiscie nie kręcą mnie takie rzeczy no ale każdy ma jakies swoje odchyły :)

Gość daniel_23
myślisz, że to aż takie odchyły. No nie wiem, my to robiliśmy na oczach paru osób i jakoś nikt nie powiedział: ale zboczeńcy. Przeciwnie, wszyscy dobrze się bawili choć może byli tym trochę zdziwieni.

Gość sdfsdf
fajna kolezanka ale tak przy wszystkich to masakra

Gość sdfsdf
to zwykly fetysz

Gość daniel_23
przy wszystkich? Tam było parę osób, w dodatku atmosfera była mocno rozluźniona,

Gość on26katosy
no ja nie mialem takiej sytuacji nigdy ale zajebiscie ci sie trafilo:)