Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Marzec 22, 2010 jw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facetz osady Napisano Marzec 22, 2010 ja inaczej uczciłęm to po prostu zerżnąłem marzene Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeśli o mnie chodzi Napisano Marzec 22, 2010 to przespałem się wczoraj z jedna Marzeną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna ze zrytą psychą 0 Napisano Marzec 22, 2010 tak, tylko się pomyliłam i spaliłam jakąś Marzennę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maravihla 0 Napisano Marzec 22, 2010 chyba nie skoro wciąz żyjesz i bredzisz na kafeterii :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Marzec 22, 2010 E, to nie to samo... chyba bedzie u Was zima :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nekromanta 0 Napisano Marzec 22, 2010 Ta piękna tradycja umiera. A szkoda-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Marzec 22, 2010 Mysmy podpalili i utopili :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam koleżankę Napisano Marzec 22, 2010 Marzannę - i nie mam zamiaru jej palić :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przerwa miedzy palcami 90 0 Napisano Marzec 22, 2010 nie mam koleżanek MaRZEN:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piwo z sokiem malinowym 0 Napisano Marzec 22, 2010 nie zapowiada się żeby nadeszła ta wiosna, dziś wychodzę z domu jeszcze na zimowo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Marzec 22, 2010 Ja juz bylam w pracy i wrocilam, calkiem cieplo :) A widzisz, nie bylo Marzanny, to masz zime! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nekromanta 0 Napisano Marzec 22, 2010 energiczna30. niestety jak wcześniej mówiłam o tym znajomym to się podśmiewywali ze mnie. pozdrawiam-energiczna31 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Marzec 22, 2010 Moim znajomym na szczescie czasem chce sie zrobic cos nietypowego :) POZDRAWIAM ROWNIEZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarne glany 0 Napisano Marzec 22, 2010 Nie, bo wcale nie chcę końca zimy :( Wiosna będzie krótka, a po niej nastąpi lato, którego nienawidzę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Energiczna Trzydziestolatka 0 Napisano Marzec 22, 2010 dlaczego?! lato jest piekne, mozna spac w nocy w lesie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
życie_nie bajka 0 Napisano Marzec 22, 2010 choc nie spaliłam, u mnie wiosna słoneczko świeci i chce sie zyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otóż ide sobie kiedyś ulicą 0 Napisano Marzec 22, 2010 teściowa nie chciała się przekonać, a ile żem się naprosił:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarne glany 0 Napisano Marzec 22, 2010 No, racja... tylko letnie noce są piękne. Nienawidzę wysokich temperatur, po prostu to dla mnie dramat. Nie przepadam też za słońcem i najchętniej zawsze przeczekałabym lato w piwnicy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja spaliłam Maryśke Napisano Marzec 22, 2010 :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach