Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upupupupupu

Czy w Ikei rzeczywiście jest tak tanio?

Polecane posty

Gość upupupupupu

Gość upupupupupu
Wysłałam niechcący topic bez treści ;) Zaraz napiszę o co chodzi.

Gość upupupupupu
Otóż potrzebuję urządzić domek na działce (jest to dom całoroczny, ale jeździmy tam tylko w lato). Zależy mi na stylu nowoczesnym, ale z drugiej strony nie chcę wydać zbyt dużo na dom, w którym jestem tylko kilka, kilkanaście razy w roku. Pojawia się tu moje pytanie, czy w Ikei rzeczywiście jest tak tanio, czy dom można równie fajnie urządzić w jakiejś innej firmie?

Gość krówka balbinka
W ikei przede wszystkim jest duży wybór, od rzeczy trochę lepszych po trochę gorsze jakościowo - i co za tym idzie tańsze cenowo. Jeżeli przy urządzaniu domku chcesz głównie nie wydać sporo to polecam ikeę, z pewnością znajdziesz coś co cie zadowoli.

Gość psssssssssssssssssssst...
ja tez polecam ikee :)

Nie przepadam za Ikea, nie podoba mi sie wzornictwo i rozwiazania nieprzystosowane do Polskich realiow. Rzeczy ktore sa tanie, sa kiepskiej jakosci (szafki, ktore same nie "ustoja" - trzeba przybijac do sciany). Duzy wybor? Powiedzmy.

Gość psssssssssssssssssssst...
a ja sie nie zgodze, ze jakosc marna- tym bardziej do domku letniskowego :O a styl faktycznie dla staromodnych sie nie nadaje bo jest swiezy i ma wyraziste kolory :P ja nigdy nie bede miala w pokoju mebloscianki, dlatego wlasnie polecam ikee :)