Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naominae

Czy ktos boi sie smierci ??

Polecane posty

Gość Naominae

Nie wiem dlaczego temat zniknal.

Gość Naominae
Poprzednio , ten temat zniknal. Dlatego prosze powtorzcie opinie.

Gość Naominae
ja to się bojam dużego penisa.

Gość Naominae
czarne glany , bo cie ta mysl nie spotkala tak realnie.

Wiesz,jest takie powiedzenie,ze nie boi sie tylko glupi,i tylko krowa nie zmienia zdania.

Gość Naominae
12:53 [zgłoś do usunięcia] Naominae ja to się bojam dużego penisa Podszawa jakiegos glupka. Przekaze mu to moja energia, dlugo glupich numerow nie bedzie robil. Juz mi go zal, ale sam tego chcial.

Gość Naominae
Ja znam powiedzenie " tylko glupi sie nie boi "

Gość Naominae
no i go moim podobnym do zapachu tchórzofredki zapachem z mej pieczary odurze

Gość guomi
ja sie kiedyś bałam, a teraz już nie... w ubiegły poniedziałek umarł mój Tato i już się nie boję, On się nie bał

No to Ci powiem, że w ciągu ostatnich 48 godzin spojrzałam śmierci w oczy dwukrotnie i wiesz co? Nie, nie bałam się, a miałam całkiem spore "szanse", że zginę. Straciłam w wyniku śmierci najbliższą osobę i nie wyrażam tutaj opinii, której nie przemyślałam. O śmierci myślę codziennie i nie boję się jej. to naturalna kolej rzeczy.

Gość Naominae
lUBIE CZARNA MAGIE I BIALA: Czy ktos sie tez tym interesuje ??? Gdzies musze zzucac zle energie, mam nowy obiekt :: no i go moim podobnym do zapachu tchórzofredki zapachem z mej pieczary odurze Za podszywy ,uderzam z cala moca moja.Gdzies musze sie tego pozbyc.

Gość Naominae
Dziekuje tego potrzebowalam:::.no i go moim podobnym do zapachu tchórzofredki zapachem z mej pieczary odurze 13:01 Tego potrzebowalam. Dziekuje.

Gość Naominae
13:10 13 Czy ktos boi sie smierci ?? Dziekuje tego potrzebowalam:::.no i go moim podobnym do zapachu tchórzofredki zapachem z mej pieczary odurze jeszcze raz dziekuje , wszystko pasuje. Zycze odwagi!!!!!!

Podobno śmierci nie lękają się szaleńcy, więc w moim przypadku będzie się to zgadzało :classic_cool: czarne glany>> mam podobnie. Wcześniej bałam się śmierci, ale w momencie kiedy była tak blisko mnie, odrzuciłam ten lęk i się z tym pogodziłam. Początkowo był strach, że to jest już koniec, ale później przyszło kolejne uczucie, a raczej myśl: "Co ja mam w ogóle do stracenia???"

Gość Naominae
Smierc jest rozna, tak na prwde na ladna trzeba sobie zaslozyc.

Miałam więcej przypadków, gdy czułam jej oddech na swojej szyi i zaczęłam się zastanawiać czy to jakiś rodzaj "zabawy w kotka i myszkę" :D Myślę sobie, że skoro jej umknęłam to pewnie mam jeszcze coś w życiu do zrobienia... Może gdyby coś tutaj tak strasznie mnie trzymało to bym może zmieniła zdanie, ale sama nie wiem co musiałoby to być ;) Mam naturę ryzykanta to i śmierci się nie boję. Jedyne czego się boję to ewentualnego podtrzymywania mojego życia na siłę :O

Gość Naominae
od kiedy jden taki jak mi zasadził w pochwę , że aż myślałam , że umrę ze śmiechu to się już nie boję

Gość Naominea
Nienawidze takich podszyw, zajmuje sie nacodzien wrozeniem i magia. Nie chce byc smieszna, ale ten co sie tu podszyl, bedzie cierpial.