Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bghgn

czy w wieku 23 lat jest sens poprawiac mature i isc na wymarzone studia?

Polecane posty

Gość bghgn

mature napisałam tak sobie mialam tylko rozszerzony wos potem poszłam na politologi ktora zreszta własnie koncze te studia sa beznadziejne;/ nie widze przyszlosci w tym zawodzie od zawsze pasjonowała mnie medycyna i pokrewne zawody czy teraz nie jest za pozno na spełninie marzenia??

Gość mozesz zdac mature
isc do pracy i na studia zaoczne

Gość guomi
nigdy nie jest za późno :)

Gość bghgn
mature pisałam 3 lata temu nie wiem jak to wyglada od strony formalnej czy mozna jeszcze poprawic?? poza tym zaocznie medycyny studiowac sie nie da;/

Gość iśka111111
moja mama ma 44 lata i właśnie zaczęła studia, które chciała robić od zawsze, tylko, że wcześnie urodziła dziecko i nie mogła :) NIGDY NIE JEST ZA PÓŹNO!! nawet w wieku 60 lat można iść na studia, a Ty pytasz o 24 lata :) ?! leć!!

Gość bghgn
teraz jest juz za pozno ale jakbym poszla na staz i do tego robiła 2-letnia magisterke zaocznie i w miedzyczasie przygotowalabym sie do przyszłorocznej matury? da sie?

Gość iśka111111
ps, pamiętaj że na maturę masz 5 lat! przynajmniej tak to wygląda w moim roczniku:)

Gość bghgn
czyli mam 2 lata jeszcze bo 3 lata temu pisałam mature

Gość a ja ci napisze tutaj cytat
który zawsze mnie motywuje: "it is never to late to realize what's important and to fight for it"

Gość a ja mam wrażenie że
pewnie ze idz dziewczyno! Na medycynie jest bardzo duzo starszych osob, i z faktu ze ciezko sie na nia dostac i co niektorzy po kilka razy prubuja, i z faktu ze nia ma zaocznej i nawet jak komus sie pozniej przypomnialo, badz wczesiej nie mogl to nie ma jak isc na zaoczne bo jest tylko dzienna :)

Gość pikna nieznajoma
Koniecznie! Idz do pracy i na zaoczne

Gość a ja mam wrażenie że
mature dziewczyno możesz poprawiać kiedy chcesz :) Tylko masz 5 lat na to, żeby ją poprawiac na zasadach takich, na jakichh ty ją zdawałaś (np brak obowiązkowej matematyki), a poźniej, po 5 latach poprostu musisz się dostosować do nowych wymogów, ale poprawiać możesz zawsze :)

Ja własnie marzyłam o medycynie,ale zrezygnowałam na rzecz prawa.Błąd.Teraz mam 24 lata więc już raczej po sprawie ;).