Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...bezrobotna

Pomysł na interes - czy Wy byście skorzystali z czegoś takiego

Polecane posty

Gość ...bezrobotna

Cześć. Chciałabym uzyskać Wasza opinię. Mam działkę w obrębie miasta (15 minut do centrum autobusem) taka polanka w lasku (działka 40x60 metrów) z mały strumykiem, bardzo małym :). Jakieś 10 minut piesze od przystanku Wpadłam na pomysł, żeby ją ogrodzić, doprowadzić do porządku i zorganizować tam miejsce które ludzie mogli by wynajmować na grilla/imprezy na powietrzu. Myślałam o postawieniu porządnego grilla takiego murowanego, jakiejś wiaty oczywiście toi toi i co tam jeszcze by trzeba było. Uważacie to za dobry pomysł? Wydaje mi się, ze sporo ludzi mieszkających w blokach mogłoby chcieć wynająć takie miejsce ze znajomymi, czy tez jakieś firmy na imprezy dla pracowników? Z resztą ludzie którzy mieszkają w domkach też często chcieliby, ale nie chce się bo to później trzeba sprzątać itp. Dodam,że w ofercie była by też możliwość kompletnej organizacji w sensie że załatwiam jedzenie - kiełbaski, alkohol i co tam ludzie chcą, przywożę na miejsce a Oni przyjeżdżają na gotowe, imprezują i wracają do domów. Napiszcie proszę Waszą opinie. Czy chętnie skorzystalibyście z czegoś takiego? Ile ewentualnie bylibyście w stanie na to wydać? Dodam, że miasto spore ok 300 tyś. mieszkańców.

Gość ...bezrobotna
mogłabym też przy dżwiękach ptaszków robić masaże z niespodzianką

Gość ...bezrobotna
Tak, że sezonowo to oczywiste. "porządny" parking? Jaki to konkretnie. Byłoby miejsce żeby zostawić samochody, ale to raczej taka polanka, a nie parking z kostki itp.

Gość Cichychłopek
jeżźeli to jest w pobliżu przelotowej drogi to pomyśl o składzie budowlanym

chodzi o miejsce na parę aut ale może wypalić oczywiście przez zimę i jesień będzie lipa ale zawsze cos ;)

Gość
U mnie też są takie "atrakcje" i o dziwo w zimie też się interes kręci :)

Gość super poooomysł
i to nie tylko na lato! ja właśnie niedawno bezskutecznie szukałam miejsca na ognisko :(

Gość
Jak pomyślisz to interes i w zimie będzie kwitł,mała namiastka lata :)

Gość a ja mam tak czasami
mysle ze to bez sensu...bo tak naprawde zawsze znajdzie sie ze znajomych ktos kto ma miejsce na takiego grila...wiec pomysl jak najbardziej nietrafiony

Gość ...bezrobotna
a ta toytoya to w sumie niepotrzebna, bo raz ze dodatkowe koszty, a dwa na działce są krzaki, więc goście by mogli użyźniać glebę

Gość Białystok czy Katowice ???
:D