Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowanyyyy

Dlaczego dziewczyną chodzi tylko o kase?

Polecane posty

Gość zrezygnowanyyyy

?

Gość ghjgjkh
dziewczynOM!!! poza tym to idiotyczne pytanie

Gość bhuihjb
DZIEWCZYNOM, a nie DZIEWCZYNĄ, MŁOTKU!! :-0 :-0

Gość Cichychłopek
bo chleb drogi. to i dupa tanieje

Gość kawa z mlekiemmm
bo gorsety sexy night drogie;):D

Gość ghjgjkh
nie wiem w jakim towarzystwie ty się obracasz, ale domyślam się po twoim pytaniu, że twoim partnerkom kasa potrzebna na solarę i tipsy

Gość dziewczynom qrrrrwa
i nie o kase a o sladowe ilosci inteligencji chociaz :o

Bo tak nas stworzyła natura :classic_cool: Kobieta kierująca się instynktem chce zapewnić jak najlepszy byt swojemu potomstwu :classic_cool: Tak jak pewien gatunek ptaków, gdzie samica dobiera sobie partnera pod względem jak najlepszego gniazda, to podobnie może być z ludźmi :classic_cool:

Gość zrezygnowanyyyy
a moja laska twierdzi, że chłopaką chodzi jedynie o seks a o co ma nam chodzić? chyba nie od razu polecimy do ołtaża jak nam sie zachce mieć przyjemość

siebie mam do zaoferowania... nie tylko pod względem seksualnym, seks to nie wszystko ;]

a ja myślę że faceci lecą na kasę tak samo jak NIEKTÓRE niezaradne życiowo panie

nie przyznaje się, bo nie mam do czego :) gdyby mi zależało na kasie, seksie itp itd to nie byłabym samotna :P a jestem :)

Gość kkaaroollinka
naucz sie ćwoku ortografii, !!!!!!!!!!!! jak nie masz nic więcej do zaoferowania od kasy to tak jest , ty tłumoku!!!!!!! kurwa nie nawidze jak ktoś robi błędy ortograficzne

Nie przyznają się, bo nie wszyscy mają na tyle silny instynkt. Niestety ja go chyba również nie posiadam, ale może pora to zmienić..... Ostatnio zainteresował się mną bardzo zamożny kawaler.... :D Miłość i tak nie istnieje, a więc chyba należy iść za przykładem powiedzenia jakie widnieje w stopce levviatan "pieniądze szczęścia nie dają... ale pozwalają być wygodnie nieszczęśliwym" :classic_cool: Łatwo powiedzieć, ciężej zrealizować :O :(

Nie przyznaje się, bo nie mam do czego! powtarzam raz jeszcze i nie chodzi o żaden instynkt :P Nauczcie się nie uogólniać. Są tacy co lecą na seks, są takie co lecą na kasę, tak będzie, było i jest. Na szczęście nie wszyscy tacy są.