Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cienie na wodzie

przypomina mi o tym

Polecane posty

Gość cienie na wodzie

obecna żona mojego partnera z którym byłam 9 lat ma dziwne hobby przypomina mi nawet teraz po 3 latach ze odbiła mi go otóż spaceruje z wózkiem pod moim blokiem choc mieszka daleko tak aby mnie niby rozzłoscic, pokazuje wszystkim znajomym dziecko mojego ex podbiera mi na naszej klasie znajomych, zamiesciła na naszej klasie cała galerie zdjec z wesela jej i mojego ex, wszystko po9 to abym cały czas pamietała ze ona jest lepszą bo mi go odbiła ja juz po 3 latach nie pamietam exa ,mam nowego chłopala ale ta dziewucha cały czas mi chce przypomniec, że ona jest niby górą, bo rzucił mnie dla nie kto tak ma? co robic pnna pod blokiem spaceruje z wózkiem to juz przesada:(

Gość cienie na wodzie
dadam że nie jest z mojego maiasta, pryszła tu mieszkac niedawno, nie ma swoich przyjaciół, nie pracuje, jej hobby to mieszanie w miom zyciu narzuca sie moim znajomym, ktorzy chca byc lojalni wobec mojego ex bo tez sa jego przyjaciółmi ci znajomi tylko0 przez grzecznosc akceptuja tą dziewczyne bo wiedzą jak było ze ona rozbiła nasz zwiazek potem dzwonia do mnie i tlumacza sie dlaczego ja przyjeli na naszą klase i takietam zebym sie nie gniewała, że jej nie lubią w sumie, że jest płytka i nie ma swojego zycia że narzuca sie im żenada:(

Gość sdfsdf
hej moja byla tak robila dokladnie to samo tez mi lazila pod blokiem z dzieciakiem to wies poprostu

o Jezu. nic nie robić. nie zauważać. nie reagowac. znudzi jej sie.

Gość zwykła rywalizacja
eee tam tylko świadczy o tym że laska ma jakieś kompleksy i coś chce udowodnić skoro masz eks w poważaniu to tym bardziej nie powinno Cię ruszać to co robi ta dziewczyna mnie zamaist wkurzać by to śmieszyło