Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfedka

Co mam robi? ;(

Polecane posty

aa wiec.. tak moja historia jest dosc skomplikowana.. Poznalam niesamowitego chlopaka z ktorym bylam przez kilka miesiecy jednak wyjechalam za granice i zerwal ze mna bo stwierdzil ze to nie ma sensu na odleglosc ze lepiej bedziemy jak poczekamy na siebie :) zapewnial ze nigdy o mnie nie zapomni caly czas utrzymujemy kontakt i ja caly czas zyje nadzieja wiem ze jestem dl aniego w jakis tam sposob wazna tylko ze teraz on kogos ma ;/ zakochal sie a mowil ze poczekamy na siebie;( a ja nadal go kocham i nie wiem naprawde co mam robic on chce zebym traktowala go jak kolege ale to nie jest latwe ! on caly czas utrzymuje ze mna kontakt w sumie mamy dobry kontakt ale trzyma mnie tak na dystansie czuje to .. a zarazem boli mnie to ze tak bardzo pokochal inna i zadaje sobie pytanie czemu to ja nie moge byc na jej miejscu ?:( nie wiem czy mam na niego czekac .. bo przeczucie mowi mi ze ja jeszcze z nim bede a moze to tylko moje glupie zludzenia ?:( POMOZCIE co wy byscie zrobily?

Ja bym się odkochała :) Jasno i wyraźnie Ci napisał że ma kogoś i jest w tej osobie zakochany, co moim zdaniem wymazuje zapewnienia o tym, że będzie na Ciebie czekał. Tym bardziej że skoro wyjechałaś za granicę, to raczej jesteście dorosłymi ludźmi a nie dziećmi :)

tak owszem powiedzial :) ale mimo wszystko ciagle mi powtarza ze nie jestem mu obojetna ze o mnie nigdy nie zapomni caly czas chce ze mna utrzymywac kontakt.. ;( ze boli go kiedy ja cieprie ... ale moze bedzie lepiej dla mnie jesli zerwe z nim wszelki kontatk

Gość bojabojaboja
No to rzeczywiście kocha Cie strasznie:P Aleś naiwna dziewczyno. Aż żal to czytać.