Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robić pogubilam si

proszę o porady lub objektywną ocene

Polecane posty

jestem z chlopakiem juz 10 miesiecy. zareczylismy sie. jednak przed sylwestrem on oklamal mnie, poszedl na impreze beze mnie a mi powiedzial ze jest chory i lezy w domu. potem sie to wydalo i wiele innych rzeczy tez. nie zdradzil mnie, tak twierdzi a ja nie mam dowodu... problem w tym ze naprawde go kocham, placze prawie codziennie, mam zalamania nastroju od radosci do rozpaczy. nie wierze mu i juz chyba nie bede w stanie, nie potrafie, wszyscy mi mowia dookola ze mnie kocha i sie stara a ja juz wariuje bo nie potrafie zaufac od nowa ale z drugiej strony jesli faktycznie mowi prawde to co? nie wierze jak mowi ze byl gdzies z rodzicami, albo w pracy albo gdzies indziej, nie wierze. jak zapytalam dlaczego oklamal mnie tyle razy odpowiedzial ze myslal ze tak bedzie lepiej... lepiej dla kogo niby? dziewczyny pomocy

Może on potrzebował oddechu a może uznał to jedynie za małe kłamstwo i nie sądził, że tak bardzo cię zrani. Straciłaś do niego zaufanie i to normalne po takije sytuacji ale pomietaj, nie ma związków idelanych, zawsze ktoś popelni jakis błąd tylko od ciebie zależy ile jesteś wstanie wybaczyć. Porozmawiaj z nim o tym , na spokojnie, niech ci wyjasni dlaczego tak zrobił i poprostu uwierz w to co powie, nie astanawiaj sie i nie analizuj tego dalej. Jesli mu na tobie zależy postara się naprawić swój błąd i odzyzkaś twoje zaufanie jeśli przejdzie nad tym do porzadku dziennego i uzna, że nic sie nie stało i nie ma za co przepraszać...zastanów się, co będzie lepsze dla ciebie czy odejście czy walka o wasz związek

z tym ze to nie byl pierwszy raz gdy zrobil mi przykrosc i oklamal. nie moge zapomniec tego ze ponad godzine siedzialam i ciagnelam z niego na sile czy byl chory czy byl gdzies a on mi w oczy klamal. i tak samo teraz za kazdym razem jak gdzies idzie to mu nie wierze, wydaje mi sie ze mnie oklamuje caly czas. nie wiem juz co robic

Gość takajednamalami
zastanawia mnie tez kwestia.....to czemu sie zareczyliscie? 10 miesiecy zwiazku- to niewiele... niewiem tez jak traktujecie te zareczyny- czy juz slub ustaliliscie czy po prostu narazie chcecie byc narzeczenstwem? ile w ogole macie lat? Ty sama najlepiej powinnas wiedziec czy mozesz mu znowu zaufac

Gość no skoro przez niego płaczesz
to się z nim rozstań po co Ci związek który sprawia że jesteś w depresji i rozchwiana emocjonalnie....lubisz się tak czuć ?