Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soczewka28

3 facetów na raz?

Polecane posty

Gość soczewka28

czy któraś z was miała kilku kolesi w jednym czasie? wiecie, że z jednym mieszkacie, z drugim sypiacie a z trzecim spedzacie wakacje? Spotykacie się z nimi na zmianę i nie wiadomo którego z nich wybrać. Czy jest tutaj ktoś, kogo temat dotyczy?

Gość soczewka28
Myślałam żeby spotkać się ze wszystkimi. Dla każdego znalazł by się wolny otwór :classic_cool:

Gość animowanka
a ten z ktorym mieszkasz to sie nie skapnie ze wyjezdzasz z kims innym albo ze wychodzisz gdzies i cie czesto nie ma???

Gość animowanka
aha a z tym co mieszkasz to nie sypiasz, jakis ulomny jest?

Gość sdfsdf
tak robia tylko qrwy

Gość soczewka28
no i szukam dwóch kolejnych, po jednym do ręki :)

Gość szybkie leczenie wskazane

Gość soczewka28
Szukam jeszcze jednego. Mam szklane oko, jak je wujmę będzie mógł mi zapakować w oczodół

Gość soczewka28
Dobra, koniec podszywow :) Chodzi mi oto, że jeden z nich mnie utrzymuje, ale jest trochę taki jakby niedorobiony i sex z nim to jak falki z olejem, drugi jest mega superaśnym kochankiem, a ten trzeci to taki sie przyplatal ale dziany jest i na wakacje mnie zabiera no i ktorego tu wybrac pomozcie.

Gość soczewka28
Czemuu zaraz nienormalna ? Jak ktos ma inne poglady na zycie to zaraz kurestwo i nienormalna :D nie no luzzz generalnie :D No co zrobic, nie mozna miec wszytskiego naraz choc ja tak mam narazie ale mnie to meczy. Z numerem 1 mieszkam i jest fajnie oprocz seksu bo niestey ale on chyba jest w pewnym sensie impotentem, z drugim wspanialy seks, z trzecim hmm wspaniale spedzanie wolnych chwil. Ktorego wybrac ?