Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiap9

prezent na komunię

Polecane posty

Gość kasiap9

podejrzewam że temat ten przewija się co roku, ale tak samo jak w modzie, w prezentach też są jakieś trendy, mody itd. Nie pochwalam tego, za moich czasów zegarek był szczytem marzeń ale cóż... mam w tym roku dwie komunie u jednego dziecka jestem chrzestną, u drugiego ciocią. Poradzcie co kupic Najlepiej zeby kwota nie była za wysoka, ale żeby radość dzieca była duża

Gość kasiap9
ale ile?

Gość iśka111111
jak to dziewczynka to może jakiś wielki wypasiony domek dla lalek? sama w tamtym wieku o takim marzyłam... ale kto to wie, jak to jest z dziećmi teraz. Podejrzewam, że taki domek nie jest tani, ale raczej nie droższy niż 300zł, a na komunię to chyba dobra sumka. ewentualnie wypytać rodziców, czy dziecko ma rolki.. można się szarpnąć na jakąś gierkę typu gameboy tylko te nowsze wersje! naprawdę- wejść do DOBREGO, DUŻEGO sklepu z zabawkami i tam się nie wyjdzie z pustymi rękami..;)

Gość brrrrrronka
Daj mu bon na zakupy w swatchu na przykład. Tak ze 2 stówy. Wybierze sobie zegarek, taki, jaki sie bedzie podobał. Zegarek zegarkowi nierówny, a swatch ma super wzory, takie akurat dla młodych ludzi. Ja to bym się ucieszyła ze swatcha zawsze, i na komunię, i na ślub, i na urodziny, zawsze

Gość chrzesniakowi kup rower
a drugiemu moze jakas tania cyfrowke do 200zl. teraz z prezentami to masakra... laptopy, wczasy na malediwach... niedlugo lot w kosmos bo rodzice kreca noskiem jak za malo...

Gość iśka111111
aha, dzieci to tylko komputery i aparaty teraz- sorry, nie na czasie jestem;) ale skoro tak, to cyfrówka jest dobrym pomysłem. tylko kup od razu taką z futerałem i smyczą, bo dziecko w mig zgubi!

Gość kasiap9
Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?