Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1985

Staram sie, co chcę mieć dzidzię

Polecane posty

Gość 1985

czesc:) Bardzo chcialabym miec dzidziusia. Kochalismy sie w 12 dniu cyklu, 13, 16 i 18. Od pierwszego z wymienionych stosunkow minal tydzien. W zeszlym tyg w czwartek (15 dc) zaczelam miec bardzo tkliwe piersi (sutki), bolal mnie tez brzuch jak na @, i nie wiem czy to jest wynikiem tego, ze zlapalam wilka ale siusiam czesciej - co 3-4 h, nad ranem juz nie moge wytrzymac, a w nocy jeszcze bardziej mam tkliwe piersi. Mam wrazenie ze sutki mam ciemniejsze i wieksze. Dzisiaj po raz pierwszy jak siedzialam i rozmawialam przez telefon zrobilo mi sie niedobrze i duszno, czulam ze uchodzi ze mnie energia. Czy mozliwe zeby po tygodniu byly takie objawy? Pewnie to psychiczne ale bardzo chcialabym miec dzidzie i strasznie czekam na jakies oznaki... Pozdrawiam!

Witam hm ciężko mi powiedzieć czy po tyg można mieć takie objawy.Mnie bolał brzuch,i miałam większe piersi i często oddawałam mocz,ale innych objawów nie miałam nawet w 2miesiącu ciąży,w którym niestety poroniłam:(Może ktoś bardziej doświadczony Ci odpowie,bo to była moja 1ciąża.Gdzieś przeczytałam,że pod koniec4tyg ciąży mogą wystąpić mdłości!Też bardzo chciałam mieć dziecko,ale niestety,może innym razem

Gość 1985
nadzieja86 bardzo mi przykro i dziekuje za odpowiedz :*

Gość 1985
I tak dziekuje, ze napisalas, pozdrawiam Cie i mam nadzieje ze bedziesz szczesliwa mamusia jesli tylko tego zapragniesz!

Gość 1985
up up

Gość też 1985
Zamiast up up zrób sobie puk puk w czoło. Jak chcesz mieć dziecko to zastanów się czy masz na to warunki, czy masz możliwości finansowe, jeśli nie pracujesz to znajdź jakąkolwiek pracę, jak pracujesz to się na niej skup. Bierz faceta i szalejcie do woli, idźcie na dyskotekę, do kina, wypijcie lampkę wina, zjedzcie pizzę, cieszcie się życiem i seksem bez zobowiązań. Jeśli oboje jesteście zdrowi i płodni, to ciąża w tym roku gwarantowana. I weź pod uwagę, że przez najbliższe długie miesiące, nawet lata, to mogą być wasze ostatnie beztroskie dni. Powodzenia

Gość 1985
też 1985 przestań pierdolić jak gówniara. Ja mam męża a nie CHŁOPAKA, w życiu przeszłam WIELE i była w 6 letnim chorym związku, psychicznie wyniszczającym. Mam umowe na czas NIEOKREŚLONY w jednostce budżetowej, kończę studia zaoczne, mąż pracuje w policji więc lepiej mi się teraz w życiu ułożyć nie mogło, a takie rady wsać sobie w tyłek. Najwyraźniej nie dorosłaś jeszcze, ale każdy dorasta w swoim tempie. Pozdrawiam!

raczej po tygodniu twoje objawy to autosugestia. częstsze siusianie występuje wtedy gdy macica powiesza sie i naciska na pęcherz. jesli jestes w ciazy tto raczej jest to maleńki zarodek i macica nie jest na tyle duza by prowokować parcie na pęcherz. ja miałam objawy identyczne z nadchodzącym okresem. byłam przekonana ze lada dzeń nadejdzie. tak się jednak nie stało. później było kilka tygodni bezobjawowo. piersi powrocily do dawnych rozmiarów itp i około 8 tygodnia zaczeły się straszne wymioty, zmęczenie,senność. jakiegos specjalnego parcia na pęcherz dalej nie odczuwam. oczywiscie nie jest powiedziane, ze w ciąży nie jesteś. po prostu te objawy wcale nie muszą występować, albo występują a ciąży nie ma.

Gość 1985
też 1985 i najbardziej rozwalają mnie takie rady - nic o człowieku nie wiesz to się nie wypowiadaj, a dyskoteki i seks bez zobowiązań mnie nie interesuje, i mam za sobą mnóstwo imprez i rozrywek takich jak proponujesz... Nie bawi mnie to, ale każdego bawi co innego prawda?

Gość DrMengele
Test

Gość 1985
FatCat bardzo dziękuję :)

nie przejmuj się, na pewno raz dwa się uda. moze nawet juz sie udało. tylo uwazaj zeby nie popaść w tą "objawową paranoje" bo będziesz sobie robić nadzieje albo się martwić za każdym razem przed okresem - a to bardzo stresujące;)

Gość 1985
FatCat masz rację, muszę wyluzować :) bo juz mi sie po nocach sni :) jeszcze raz dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam serdecznie! tigriska :)

Od siebie dodam tyle: miałam dziwne objawy przed okresem jak w ciąży nie byłam :) jak już byłam (nie wiedziałam) objawów żadnych praktycznie - jedyny to brak okresu :)

Gość 1985
dziewczynki to w takim razie wiem, ze to moja psycha :D Do okresu ok 2 tygodni wiec poczekam cierpliwie. :)

Gość też 1985
Napisałam faceta, bo nie określiłaś się czy masz męża, czy chłopaka czy narzeczonego. Stan cywilny nie ma tu znaczenia. Napisałam też żebyś się zastanowiła nad tym czy masz "warunki" na dziecko skoro je planujesz (nic o tym nie wspomniałaś). Napisałam, że jeśli masz pracę to się na niej skup, bo to ważne, żeby Cię nie wyrzucili jak pochwalisz się, że jesteś w ciąży. Napisałam o różnych formach rozrywki, bo to rozluźnia i pomaga zajść w ciążę. Obsesyjne myślenie o tym w niczym Ci nie pomoże - wręcz przeciwnie. I jeśli chcesz dziecka to ciesz się właśnie seksem bez zobowiązań, bo to jedyny taki seks w Twoim życiu (nie licząc tego kiedy będziesz w ciąży i ewentualnych próbach poczęcia rodzeństwa). A puk puk w czoło było odnośnie Twoich licznych objawów ciąży. Myślałam, że kobiety w moim wieku wiedzą kiedy i jakie objawy mogą wystąpić, kiedy ciążę można wykryć poprzez badania krwi, kiedy przez test i kiedy ciążę może stwierdzić lekarz.

Gość wozkowa pani
ja 1986 i staram sie o... drugie !! hyhyhyhyyhy :D chyba ta laska co pisala wczesnie padnie ! :D tez mam bole w podbrzuszu, kreci mi sie w glowie wczoraj i dzis strasznie, okres mam dostac ok 29. zrobilam juz 4 testy! :D wiem jestem szalona! chialabym miec bebe zeby moja coreczka nie dorastala sama a jakby byl chlopiec to juz w ogole :D ah

Gość wozkowa pani
też 1985 wyluzuj troszke kochana... niemusisz zaraz najezdzac na innych z zapytaniami czy ma sie warunki! bezprzesady, co trzeba ci sie spowiadac z sytuacji zyciowej bo jak nie to zjedziesz? wez daj se siana!

Gość wozkowa pani
''am wrazenie ze sutki mam ciemniejsze i wieksze. Dzisiaj po raz pierwszy jak siedzialam i rozmawialam przez telefon zrobilo mi sie niedobrze i duszno, czulam ze uchodzi ze mnie energia. Czy mozliwe zeby po tygodniu byly takie objawy?'' mam bbbb. podobnie, jestem strasznie zmeczona! zawroty glowy... z 3 testow (wiem wiem robilam za wczesnie ) jeden pokazal slabiutka leciutenka linie! ktora zniknela po 5 minutach... juz nie moge sie dczekac 29 wtedy zrobie moj ostatni test :) jezeli nie dostane okreu oczywiscie!

Gość też 1985
Bo jak mi ktoś wyjeżdża z takimi tekstami to mam wrażenie, że .... nie chcę nikogo urazić, ale że jest bezmyślny, niedojrzały. Kobieta 25 letnia, która stara się o dziecko powinna co nieco wiedzieć!!! Nie będę tu nikogo uczyć biologii, ale do zapłodnienia nie dochodzi w dzień wytrysku partnera. Plemniki mają 3 dni na na dotarcie do komórki jajowej! A ona po 3 dniach miała tkliwe sutki i pomyślała, że to może być objawem ciąży, która de facto nie mogła z czysto biologicznych aspektów zaistnieć. O powiększającej się macicy i ucisku na pęcherz ktoś już napisał.

Gość jhsakjsh
Ja wlasnie jestem w 12 tyg ciazy i powiem Ci ze takie objawy o ktorych piszesz nie wystepuja w tak wczesnej ciazy...poczekaj troche i zrob test a jak nie chcesz tyle czekac to zrob bete..nie ma sie co nakrecac bo ostatnio duzo czytam i jestem w szoku jak kobiety sie zachowuja jak panikuja za kazdym razem jak je cos zaboli jak lataja co tydzien do lekarzy i na usg...zamiast po prostu byc spokojnym i sie cieszyc..roazumiem ze ktos bardzo chce dziecko ja tez chcialam..ale nie zachowuje sie jak rozchisteryzowana baba..skoro lekaarz mowi ze jest dobrze to dlaczego mam mu nie wierzyc??nie mieszkam w Polsce i u mnie duzo rzadziej chodzi sie do lekarzy co nie znaczy ze jest gorsza opieka ale dzieki temu jest mniej stresow i moge to po prostu przezywac...zycze Ci zebys nie zachowywala sie sie jak mnostwo kobiet o ktorych czytam

Gość 1985
też 1985 Pani juz podziękujemy. Uzyskałam odpowiedź na pytanie czy tak wczesnie wystepuja jakiekolwiek objawy i osoby powyzej umieja kulturalnie odpisywac. Blagam nie umoralniaj innych bo nie jestes dobrym samarytaninem. Ja tez moglabym teraz wsiasc na Cienie i napisac, ze pewnie studiujesz dziennie masz wiele zwiazkow bez zobowiazan i tylko ci w glowie imprezy i wydawanie kasy. O moje zycie zawodowe nie martw sie, ja etap "poszukiwan" mam na szczescie za soba. Co do objawow - jak napisalam wyzej i inne dziewczyny otrzymalam odpowiedz i dziekuje bardzo. Czemu tak sie zestresowalas nie mam pojecia... Co do biologii rowniez komentarze pozostaw dla siebie jestem osoba ktora odbyla 3 wizyty w Poradni Zycia Rodzinnego i doskonale wiem jak kontrolowac wiedze nt moich dni plodnych czy tez nie. Nie bede sie licytowac nt informacji jakie posiadasz. Dość widzenia. Wszystkim innym serdecznie dziekuje :)