Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KLEMENTYNA9999999999999

KTO CHCE ZAJSC W CIAZE!!!!?JA ZASZLAM -MOGE POMOC!

Polecane posty

Gość KLEMENTYNA9999999999999

JESTEM DOWODEM NA TO ZE JAK SIE CHCE NAPRAWDE TO MOZNA MOZE GLUPIOZASZLAM W TA CIAZE HEHE ALE UDALO SIE:) W SUMIE POMOGLO MI W TYM PEWNE FORUM NOI POSKUTKOWALO!!! SLUCHAJCIE! 1 PKT.JA BRALAM OLEJE Z WIESIOLKA DOSTEPNY W APTEKACH!!! BARLAM TAKIE DAWKI JAKIE SA TAM ZAPISANE BRALAM JE OD PIERWSZE DNIA OKRESU PRZEZ 2 TYG.POZNIEJ JE DOSTAWILAM 2PKT.KOCHALAM SIE Z MEZEM ZARAZ POD KONIEC OKRESU CODZIENNIE,MOZNA NAWET PARE RAZY DZIENNIE PONIEWAZ NASIENIE JEST WTEDY MOCNIEJSZE! 3PKT.PO KAZDY STOSUNKU PRZESUWAJAC PUPE ZEBY NIC NIE WYLECIALO OBIERALAM NOGI O SCIANE TZ.SWIECA HEHE I TAK TRZYMALAM PRZEZ 10 MIN-15 MINUT 4PKT.PO TEJ TZ.SWIECY SZLAM SPAC NA BRZUCHU TO JEST TEZ BARDZO WAZNE! 5PKT.NIE DOSTALAM OKRESU:)ZROBILAM TEST WYSZEDL POZYTYWNY!:) LEKARZ POTWIERDZIL CIAZE DZIS MAM PIEKNA CORCZKE:) MA ROCZEK:) DZIEWCZYNY JESTEM DO WASZEJ DYSKOZYCJI PISZCIE!!! JA CHETNIE POMOGE! MI SIE UDALO SPROBUJCIE JA Z MEZEM WCZESNIEJ STARAL SIE 8 MIESIECY W KONCU WYPROBOWALAM TEN SPOSOB I ZA PIERWSZYM PODEJSCIE UDALO SIE!!:) JESTEM SZCZESLIWA MAMA,CHCE ZEBYSCIE TEZ TO POCZULY:)

Gość czarodziejka z planety xxz
gratulacje ! :) slyszalam o kazdym z tych pkt. ale jak raz tu na forum podpowiedzialam jednej z dziewczyn wlasnie o tej swiecy, to mnie tu kilka osob wysmialo heheh dla mnie tez to jest smieszne, ale jak sie chce ..... mozna sprobowac :)

Gość zgadzam się z wszystkimi pun
oprócz jednego!!! Częsty sex osłabia plemniki najlepiej jest się kochać co 2, 3 dni