Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kukunia

Babska Pomoc potrzebna!!!

Polecane posty

Gość Kukunia

Hejo kobitki:) Kupilam dzisiaj farbe bella color do sluchych wlosow. Mam pytanko moge ja nalozyc teraz na moje wlosy jesli dzisiaj rano umylam wlosy i nalozylam pianke???Mam babska potrzebe zmiany 'tu i teraz' ale nie chce miec armagedonu na glowie:((( POMOCY!!!

Gość Kukunia
Nie pomagasz panienko, tyle to i ja wiem;-P

polakieruj sobie jeszcze i nawal pianki :) aby były "brudniejsze".też zależy z jakiego koloru na jaki chcesz farbować.

Z tego, co mi wiadomo, farba najlepiej "łapie" włosy z lekka przetłuszczone. I ta pianka pewnie nie ułatwi sprawy.

Gość trwała farba tylko
na brudne włosy, wiec przedmówczyni ma racje - nałóź troche pianki i wysusz włosy albo rozporwadź trochę odżywki czy coś.

Gość ja powiem tak .....
ale co nałożyłaś normalną piankę taką do układania włosów ?.....no jeśli tak i skoro tak się obawiasz to włóż łeb pod kran zmyj piankę i po sprawie

Gość Kukunia
Dzieki kobitki:DDD Nie wytrzymalam, umylam wlosy, wyslyszylam i nalozylam farbe...w sumie nigdy nie mialam wczesniej problemu jak farbowalam wlosy wiec chyba tragedii nie bedzie :) Mam nadzieje ze zaraz bede szalec z moim perlowy blond;)

Gość Kukunia
jeszcze 24 minuty:)))

Gość a ja ci powiem że
zrobiłaś błąd, że umyłaś te włosy. Farbuje się nieumyte włosy, najlepiej dwudniowe. i to nie dlatego, żeby kolor lepiej chwycił. Po prostu warstwa lipidowa sprawia, że mniej się niszczą i wysuszają. Kolor ci złapie, ale trochę je zniszczysz :)

Gość Kukunia
Eee tam;) nie farbowalam ich od roku, wiec jak teraz troche sie zniszcza to nic im sie nie stanie;) Poza tym jaka baba wytrzyma 2 dni ze zmiana koloru wlosow jesli ona chce zmiany teraz? :)

Gość FACET Z KOBIETY ZROBIŁ MAŁPĘ..

Gość Kukunia
7 minut...:)