Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaatysia

jak odbudowac zaufanie??

Polecane posty

Moje drogie doswiadczone kolezanki:) Doradzcie jak mozna odbudowac zaufanie po zdradzie chlopaka ? bylam z nim prawie 3 lata ..poczym zerwałam..mialam po nim pare nieudanych znajomosci ale nei znaczyly dlamnie tyle co moj 1 zwiazek.. ktory zepsulam .. minelo 2 lata a ja ciagle o nim myslalam napisalam do niego odpisal ..spotkalismy sie rozmawialismy.... widze ze mu ciagle zalezy jednak boi sie co wcale mnie nei dziwi ..kochane jak odbudowac to wszystko? zeby znow sie przedemna otowrzyl i bylo jak dawniej?:(

JA GO ZDRADZIŁAM!!!!!!!!!!! i chce zeby znow mi zaufal ;]

cieżko bedzie uwierz mi, na to trzeba troszke czasu, aby odbudowac zaufanie musza tego chcec obydwie strony :) a on wie ze go zdradziłas?

tak tak.. wie ale to bylo juz dzien po tym jak juz znim zerwalam bylam zla bo on nie chcial sie z tym pogodzic i stalo sie.. zaczelam byc z innym ale od tego czasu kochana minelo juz 2 lata...i teraz juz jestesmy razem.. po tym jak do niego napisalam ale jednak to nie jest to samo co dawniej jest taki ostrozny nie ufny a nawet zaczal strzelac fochy o moje humorki ( dodam ze mam trudny charakter i takie swoje humorki)

Gość ojooooooooooooooooj
jak z nim zerwałaś, to go nie zdradziłaś. Jak możesz zdradzić kogos z kim nie jesteś?

z tego co piszesz to nie byla zdrada. Zdrada by byla jak bys była z nim i wtedy przespała sie z jakims kolesiem, a ty w sumie pocieszyłas sie po rozstaniu, jesli moge tak to okreslic Byłam w podobnej sytuacji, kiedy to ja zerwalam z moim a on tego samego wieczoru przygruchal sobie panienke. Jestesmy razem ale teraz to on nie ma do mnie zaufania, j a do niego tak

tzn .. bedac z moim chlopakiem juz od paru tygodni wtedy smsowalam z tamtym a nawet spotkalismy się..a po zerwaniu kilka razy tylko sie pocalowalismy bo fakt faktem okazal sie fałszywym i mail zemna majac dziewcvzyne..;] ale teraz chce zeby MOj mi zaufal po numerze jaki mu odwinelam tylko jak

cos wiem na ten temat, jesli chodzi o smski :) niestety na to trzeba czasu, a i tak nie jest powiedziane ze to zaufanie zostanie odbudowane :( wiem ze jest Ci ciezko, dobrze to rozumiem, ale jesli ci na nim zalezy to napewno dasz rade

no tak ..czlowiek uczy się na błędach ale czasami nei wiem jak reagowac ja jego fochy owszem rozumiem masz prawo czlowieku sie namnie sfochowac jezeli nie jesten w humorze ale wtf ciezko przechodzi mi strasznie pzrez usta slowo przepraszam..;/

Gość
jak z nim zerwalas i puscilas sie z innym to to nie jest zdrada

o tak człowiek uczy sie na błedach, ja sie uczyłam a chyba z 5 razy i wkoncu jak doszlo do rozstania to cos zrozumialam, teraz wiem ze mi prawie wogole nie ufa, ale wiem jedno, podstawa zwiazku jest rozmowa dwojga ludzi, a słowo przepraszam nie zawsze musi byc mówione, czasami wystarczy pokazac ze wiesz ze zle zrobiłasi