Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chodzi o to,ze

Dreczacy problem.

Polecane posty

Gość Chodzi o to,ze

wdzien gdy wychodze na dwor mam wrazenie,ze mnie ludzie obserwuja tymbardziej jak przechodze kolo moich blokow.Znowu gdy jest ciemno to to znika i czuje sie bardziej wyluzowana.Nie wiem czy cos jest ze mna nie tak? :( Dodam,ze jestem bardzo ladna i atrakcyjna dziewczyna wiec nie rozumiem czemu mam takie odczucia

Gość brzmi jak schizofrenia

Gość głupia dupa
mam to samo :o i gratisowo wmawiam sobie, że wszędzie są kamery, każdy mnie ogląda, obserwuje, bo jestem taka zajebista. a ta mania prześladowcza to u mnie wynika z narcyzmu - uważam się za tak piękną, że dosłownie każdy musi na mnie patrzeć :P

Gość Chodzi o to,ze
Owszem mam wysokie mniemanie o sobie ale nie az tak....Moze i psychiatra by mi pomogl,w koncu ludzie korzystaja z jego uslug... Tylko nie wiem czy moglabym o tym powiedziec.Tu jest mi lepiej o tym mowic bo mnie nie widzicie a przy wizycie jest zupelnie inaczej.Troszke w zyciu przeszlam i odbilo sie to na mojej psychice napewno.A psychiatra musialby mnie chyba zahipnotyzowac,zebym mogla otwarcie mowic ;)

Gość asia ze spysiowa
mam podobnie,tyle że jak idę ulicą,denerwują mnie spojrzenia ludzi.Wolę wychodzić chociażby na zakupy wcześnie rano,jak to "dziadostwo"jeszcze śpi albo wieczorem jak jest ciemno i nic nie widać

oż kurna.... Też mam czasem takie schizy, że mam zamontowane w różnych miejscach kamery, podsłuchy i jestem śledzona przez internet. Wychodząc z domu mam wrażenie, że zawsze się gdzieś za mną zaczaił ktoś ze znajomych, którego nie mam ochoty oglądać :classic_cool: Dlatego z tego względu jestem zawsze ostrożna :classic_cool:

Gość wiatr w oczy
Żadna tam schozofrenia - to Wielki Brat patrzy. :)

Gość Chodzi o to,ze
Czyli jednak nie tylko ja tak mam...Od razu mi lepiej :) Dodam,ze jak z kims ide i rozmawiam to az tak sie nie przejmuje Ojjj tak za to ludzie co niektorzy patrza na mnie zwlaszcza stare dziady-wkurzajace to jest.Zona stara to na mloda chca popatrzec

Gość
to sie paranoja nazywa sio do poradni zdrowia psychicznego

Gość Chodzi o to,ze
Do Popiedolona jestem: No to faktycznie masz problem.To ja jestem w lepszej sytuacji ;) Ale tez wolalabym,zebym przestala sie takimi rzeczami przejmowac i zyc normalnie.Moze moi znajomi tez tak maja,nie wiem bo nie pytalam a glupio by mi bylo ;)

Gość cvcvcvcvcvcv
tez tak mam,mam tez nerwicę,miłe to nie jest

Gość wawcia powraca2
[Dodam,ze jestem bardzo ladna i atrakcyjna dziewczyna wiec nie rozumiem czemu mam takie odczucia] Ładna i atrakcyjna to za mało, musisz tez mieć trochę oleju w glowie