Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MalinowaMalinka

Novynette.. Ciąża?

Polecane posty

A więc tak. Kochałam się z moim chłopakiem i przez przypadek skończył we mnie.. Biorę tabletki regularnie, ale w sobotę tydzień temu zapomniałam wziąść i wzięłam według ulotki. Czyli powinnam mieć 7 dni przerwy w stosunku. Ale to jest podane na oko. W 7 dzień właśnie współżyłam. W sumie to było pomiędzy 7 a 8 dniem. Rozmawiałam z koleżanką, która też stosuje te tabletki i ona powiedziała, że mało prawdopodobne jest to, że mogę być w ciąży.. Czy to, że jestem jest na 100% pewne?

ja tez biore novynette ale nie wiem czy mogło dojsc do zapłodnienia wg mnie raczej nie ale poprostu zrób test dla pewności

Gość ja bralam novynette
i teraz mam 6mies coreczke;-)

Nie strasz mnie :P Ja jedną już mam.. Roczną. Czytałam kiedyś na tym forum, że jedna mężatka bierze je przez 3 lata i stosuje zawsze do końca i w ciąży nie jest ;) Tym się pocieszam. Ale jednocześnie się boję.

Gość ljkjljl
ja brałam novtnette przez 5 lat w miarę regularnie zdarzało się że zapomniałam wtedy postępowałam zgodnie z ulotką dziecka nie mama z tego powodu.

Gość gość
ja bralam 5 lat, zawsze kochalismy sie do konca, nawet kiedy jakas pominelam i jakos nie zawszlam