Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zxcvbnm,./

Myślicie, że przerwa jest dobrym rozwiązaniem?

Polecane posty

tak , to dobre rozwiązanie, porozmawiaj z nim o tym, powiedz co czujesz, jakie sa twoje oczwkiwania, co cie boli i , że powinnięscie na jakiś czas odpocząć od siebie. Jesli łączyła was miłość to kwesta czasu gdy do sibiew rócicie, a jeśli nie będziecie tęsknic...to..sama wiesz

Gość ale po co.....................
żeby każde mogło pozdradzać i zobaczyć czy z innym jest tak samo, a potem wrócić? W małżeństwie też przerwy będziecie robić? Albo jesteście razem i ratujecie związek, albo się rozstajecie

przerwy nic nie daja, albo krótkotrwałe efekty, więc po co?zrobić przerwę po co?żeby przemyśleć? największa głupota.

czasami potrzebny jest oddech i nie musi oznaczac to zdrady wręcz przeciwnie a jesli będą chcieli sie zdradzić to bez przerwy tez to mogą zrobić

Miałam już dość emocjonalnej huśtawki. Powiedziałam mu że chcę przerwy aby odpocząć, żeby wszystko mogło się poukładać. Żebym za nim zatęskniła... Najgorsze jest to, jeśli człowiek nie jest pewien swoich uczuć

Gość ale po co.....................
no to nie nazywajcie tego przerwą... Skoro razem nie mieszkają to czasu na przemyślenie mają dość. Przerwa to tylko zaowalowana chęć na próbę z kimś innym

Nie chcę go zdradzać. Mam juz dość facetów :P Chcę być singielką. Zero problemów

sama musisz wiedzieć co jest dobre dla waszego związku, bo każdy jest inny, ja niecierpie przerw i bardzo sie wtedy izoluje potem ciezko mi przełamać dystans ale wiem, że niektórym parom to ppmogło

Z drugiej strony boję się, że w przyszłości będę żałować. Że straciłam kogoś kto mnie bardzo kochał. Ehhh wszystko jest takie dziwne

Gość wawcia powraca2
to najgorszy i najgłupszy sposób z możliwych jeżeli macie problemy należy rozmawiac, rozmawiac i jeszcze rozmawiać ... problemy rozwiązać wspólnie, podjąć decyzję co i jak ... nikt jescze nic mądrzejszego nie wymyslił jak rozmowę, powodzenia

Gość Problem w tm, że
ty nie wiesz co chcesz Jesteś jak pies ogrodnika, sama nie chcesz innej nie dasz Tak nie można postępować, człowiek to nie rzecz

Właśnie nie. Ja chciałam się rozstać, dać mu wolność. To on chce przytrzymać mnie przy sobie. Dlatego właśnie ta przerwa...