Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

porysowałabym sobie..

Polecane posty

kołdor- no fajnie fajnie! :) :) :) ja kotów nie potrafię rysować :(

proszę, widać, że się napracowałaś, wiem że kredkami trudno a w dodatku te szczegóły :):)

4 godziny ? No to naprawdę musiałaś się namęczyć ;] Śliczne oczka ma ^^ ;]

koty są łatwe, może dlatego, że często je rysuję:P ;) tydzień i się nauczysz :D ;) noothingg , dziękuję :)

Gość fhnvbhhf
nie rozumiem czym tu się chwalić, rysunki na poziomie podstawówki, jakbym miała w 4 godz narysować kota to naprawdę wyglądałoby na kota a nie maskotkę z różowym nosem

Ja też trochę rysuję ale trochę w innym stylu. Manga/Anime. Jeśli ktoś nie wie co to to podpowiem xd japońskie postacie z dużymi oczkami xd ale jak aktualnie nie mam czasu zabrać się do porządnej pracy ;]

kiedy rysowałam tego kota byłam ledwo po skończeniu podstawówki :classic_cool: ;) pokaż swojego :D

"rysunki na poziomie podstawówki" cóż łatwo jest krytykować człowieka ;] Może pochwalisz nam się swoimi zdolnościami ;>?

Gość fhnvbhhf
ja nigdy nie rysowałam kota, nawet nie twierdzę że umiem rysować, ale potrafię odróżnić dobry rysunek od nieudanego to jedna z moich starych prac, możecie krytykować ile wlezie :P http://www.voila.pl/201/pcf2m/?1

Ja na pewno nie zamierzam krytykować Twojej pracy ponieważ jest dobra . Szczerze powiedziawszy zazdroszczę (chodź wiem że nie zazdrość jest bee xd) tego jak posługujesz się cieniami i perspektywą . ;] Czym był wykonywany ten rysunek ;> ?

Gość fhnvbhhf
dzięki, choć ja nie uważam żeby była dobra, daleko mi do prawdziwego talentu, rysunek ołówkiem, trochę podrasowany w PS'ie

daleko ;) ? Ty masz talent, tylko go rozwijaj :) długo już rysujesz ;) ?

Gość fhnvbhhf
jak dotąd rysowałam tylko w podstawówce na plastykę, a dużo później dla gazetki uczelnianej przez jakiś rok, ten rysunek był właśnie na zlecenie dla gazetki, tak poza tym jestem zbyt leniwa na rysowanie i może trochę za stara:P

fhnvbhhf moim zdaniem jeśli lubisz to robić i ci to wychodzi ( a wychodzi ci to) to powinnaś rozwijać swój talent ;] A za starym nie jest się nigdy na to żeby robić to co się lubi . ;]

Gość fhnvbhhf
w zasadzie to rysowanie było dla mnie jakąś próbą sił, po prostu byłam ciekawa jak sobie z tym poradzę, ale osobiście wolę fotografię i tym się zajmuję w wolnych chwilach