Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała_muszelka

Chcecie zajśc w ciążę? Nie wchodźcie na forum....

Polecane posty

Gość mała_muszelka

Mam wrażenie, że niektórzy robią dziecko, a nie po prostu naturalnie zachodzą w ciążę. Rżygać mi się chce, gdy czytam wasze dokładne opisy, kto kiedy uprawiał sex, jaką macie temp....albo sposoby na zrobienie dziecka. Problem tkwi w waszych głowach, a nie w ciele. Są przypadki, kiedy wychodzą jakieś zaniedbania w czasów młodości, gdy lekceważyło się pewne objawy choroby, a które wyszły później ale każdy kiedyś zachodzi.....Nie wiem jak się musi czuć facet, któremu lekarz w klinice mówi, że ma słabe plemniki....jejuu Wchodźcie na forum jak już będziecie w ciąży, nigdy wcześniej, gdyż ono jest zatytuowane: "Ciąża, poród......", a nie starania, ciąża.... Wyłącznie myślenie i komputery i zajmijcie się miłością, jak nie uda się po miesiącu to po roku na pewno się uda.... Przecież szansa na zajście jest niewielka, tylko 1 dzień w całym cyklu, jak dla mnie to cud, jednym się udaje szybciej innym wolniej...

popieram ;) ja kiedys obsesyjnie myslalam o dziecku,ale jak zaczelam po prostu cieszyc sie zyciem i miloscia do mojego meza to wtedy sie udalo :)

Gość Dupa dupa Panie Paździoch
Ostatnio gdzieś wyczytałam że jeśli ktoś chce zajśc w ciąże to nie rwa to jeden cykl tylo takie staranie przeciętnie trwa około 8 miesięcy... A niektórzy piszą ze już miesiac się starają i nic... Głowa do góry ....po mału czasu nie braknie.........

Gość mała_muszelka
Butelka wina też nie zaszkodzi, a pomoże.....i jak najdalej odsunąć myśli...

Gość Dupa dupa Panie Paździoch
Ci co postrzegają partnera jak proces prokreacyjny to wielki błąd robią .. Jeśli chodzi nie o seks jako przyjemnośc Tylko seks jako ciązka i tylko Wtedy robi się u kobiet blokada psychiczna i dlatego nie zachodzą w ciąże.... Ale jak się skupic tylko na partnerze i na przyjemności czerpania z Niego .. To życze powodzenia ............

Gość ertyyyy
zgadza się, ja jak czytam takie topiki o tym, że kochają sie specjalnie aby zajść w ciąże to od razu przypominają mi się seks zwierzęcy gdzie np. pies dorwie sukę, ulży sobie no i suka w ciąży.

Gość tiaaa
RACJA!!!! Mała_muszelka ma rację! My staraliśmy się pół roku i "dzięki" m.in forum różnych portali coraz bardziej się martwiliśmy:O W końcu powiedziałam dość i postanowiliśmy nie myśleć o seksie jak o prokreacji. Nie mówiliśmy już o tym w ogóle. Zajęliśmy się budową domu i innymi sprawami i w następnym cyklu się udało:) Teraz córcia ma pół roczku;)

nawet zwierzeta tak nei robia bo pies suke dorwie wetdy kiedy mu sie chce a nie odmeirza czasu kiedy... to jest parszywie obrzydliwe te tematy.. ja juz dawno pisalam by wszystkie sraczki pzreniosly sie na dzial plodnosc/ginekolog itd.. a nie ciaza bo do ciazy to im daleko i tylko wkurwiaja matki

Gość mysza- zal zal zal
mi ciebie Niech kazdy robi co chce!!!!

sa pewne zasady kobieto, forum tez je ma jakbys nie wiedziala nei po to sa dzialy by wpierniczac sie z tematami nei na temat

Gość malinkaaa zielona
Coraz więcej problemów tkwi jednak w ciele (a dokładniej rzecz ujmując w tarczycy lub przysadce mózgowej) To nie są zaniedbania z czasów młodości tylko zaburzenia hormonalne wynikające ze środowiska w jakim żyjemy i sposobie naszego codziennego funkcjonowania. Częstą przyczyną owych zaburzeń jest stres, nerwica, skłonności depresyjne. Niestety miłość i sex nie jest lekarstwem na wszystko. Fora internetowe powstały, aby kobiety mogły się wzajemnie wymieniać doświadczeniami wspierać w pewnych sytuacjach, które są dla nich trudne. Wiele "starających się" zażywa duże ilości przeróżnych leków, odczuwają skutki ubocznej tej lekoterapii. Lekarz niestety nie bywa na każde skinienie ręką i czasem pomoc można uzyskać właśnie na takim forum no bo kto lepiej zrozumie, poradzi i pocieszy niż inna kobieta znajdująca się dokładnie w takiej samej sytuacji. Polecam nie wschodzić na tematy dotyczące prób zajścia w ciąże gdyż osoba mająca dzieci lub taka, która mieć ich nie chce nie jest w stanie zrozumieć pragnień i potrzeb kobiety starajacej się o potomstwo. Odrobina tolerancji jest potrzebna w każdej dziedzinie życia również podczas korzystania z internetu.

A może niektórym kobietom to pomaga, nie mają z kim o tym pogadać różnie to wygląda dlatego takie głupie pisanie że po co te Topiki to dla mnie idiotyzm bo zaznaczę że autorka na nie wchodzi i czyta po co to robisz nie wchodź nie będziesz się wku. Beznadziejne nieraz tematy wystawiacie hehe masakra

Gość mała_muszelka
Nie wchodzę na takie fora, ale widzę tematy, które tu się pojawiają....No ludzie......Jeżeli teraz jest problem w waszych głowach i potrzebujecie przekazać komuś, kiedy uprawiałyście "sex" z mężczyzną, jaki macie sluzzzzzz bleeeee i jaką temp., to gdy zostaniecie matkami to wasza psyche wysiądzie. Wystarczy kolka czy ząbkowanie, a niejedna bedzie żałowała, ze została matką..... No a jak się kobieta stara naturalnie, to także naturalnie przyjmuje to, że dziecko czasami płacze, bo idzie mu ząbek, jest zmęczona i niewyspana, ale on wie, że to kiedyś mija.... A matki sztucznie starające się o dziecko, przechodzą od razu na sztuczne mleko, sztuczne słoiczki, smarują każdą kropkę na buzi sterydami i blokują dziecko przed samodzielnością, bo są i to się sprawdza....nadopiekuńcze. Ja bym tu nie wchodziła, bo cafe powoduje tylko stres i niepotrzebne napięcie....