Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okakaka

nie moge sie uwolnic od myslenia o nim.

Polecane posty

Gość okakaka

mam chłopakaod 4 lat, mieszkamy razem, ale od dawna to już nie jest to niestety. Rok temu na imprezie poznałam innego. Miał w sobie to coś, nie mogłam oderwać od niego wzroku. Nie potrafie okreslic co mnie tak do niego ciagnelo. Pierwszy raz w zyciu tak mialam. jednak ja byłam z chłopakiem , więc nawet nie porozmawialiśmy. Po paru dniach odezwal sie na gg, nie wiem skad je mial. Rozmawialiśmy pare razy, i gdy zobaczylam że rozmowy ida w zlym kierunku przestalam. Jednak , jakie 3 miesiace temu poklocilam sie z chlopakiem, napisalam do tego drugiego. Przegadalismy kilka nocy. Od dawna nie potrafilam tak rozmawiac z chlopakiem. Ale poczułam że to nie fair wobec chłopaka, wiec powiedziałam mu że nie możemy rozmawiać. Od 2 miesiecy nie mam z nim zadnego kontaku a mimo wszystko wciaz o nim mysle. Nie mam ochoty nasex z facetem, bo mysle o nim. Cholera ja juz nie mam sil co robić. To glupie zauroczenie i zaraz mi przejdzie?:(((

Gość okakaka
?

nic z tym nie robisz to w głowie siedzi i ladujesz na kafe tracac facetów i czas. swojego,bo juz nie tak a tamtego,bo sie bronisz. tyle miesiecy sie katowac zamiast spróbowac to ty maso jestes?

Gość skadi
znudzilas sie jednym i patrzysz w strone drugiego. normalna sprawa. wiele osob tak ma....ale z tamtym pewnie po 4 latach tez by powialo nuda. chcesz tak ciagle zmieniac i zmieniac...bo co ci nie pasuje w obecnym, poza brakiem dreszczyka ktory jest zawsze na poczatku?

Gość skadi
znudzilas sie jednym i patrzysz w strone drugiego. normalna sprawa. wiele osob tak ma....ale z tamtym pewnie po 4 latach tez by powialo nuda. chcesz tak ciagle zmieniac i zmieniac...bo co ci nie pasuje w obecnym, poza brakiem dreszczyka ktory jest zawsze na poczatku?

Gość okakaka
moj chlopak wiele przy nim traci. i dopiero teraz zaczelam to dostrzegac. Ehh nie wiem co robic. Tamtego znam malo, a nie poznam lepiej bez rozmow. Moze go sobie wyidealizowalam ? Tyle że to zbyt dlugo trwa.

Gość okakaka
upupup

Gość okakaka
myslicie, że mi przejdzie ?? mam taka ochote do niego sie odezwac, nie moge wytrzymac

Gość okakaka
?

dlaczego baby tak mają, że jak tylko związek nieco spowszednieje to od razu szukają nowego bolca? :o I jeszcze dorabiają do tego nie wiadomo jakie ideologie? :o

ale najlepsze jest to że nagle w takich chwilach zaczynają dostrzegać wszystko w czarnych kolorach , przeszkadza im nawet zle włożony talerz do zmywarki czy też żel pod prysznic położony etykietką do ściany .. ciekawe dlaczego ? ;)

To jest prowo. Zobaczcie laska pisze: "Rok temu na imprezie poznałam innego." "jednak ja byłam z chłopakiem , więc nawet nie porozmawialiśmy." Dwie sprzeczne sytuacje. Jak mozna poznać kogos nie rozmawiając z nim ? "Po paru dniach odezwal sie na gg, nie wiem skad je mial" Byc moze jest czarownikiem albo tym noo.... jasnowidzem. " jakie 3 miesiace temu poklocilam sie z chlopakiem, napisalam do tego drugiego." To świadczy tylko o Tobie jaką jestes dwulicową osobą i jak oszukujesz ludzi, egoistko. Zal.pl marne prowo, daje 1/10

Gość okakaka
poznalismy sie i zamienilismy ze 3 slowa. Nie bylo zadnej konkretnej rozmowy. No gg pewnie dal mu ktos z imprezy, bo ja nie. Odezwalam sie do niego bo chcialam z kims pogadac, moj chlopak w tym czasie byl na piwie z inna, sprowokowal mnie. Moze jestem zla. I chuj! Co poradze ze o nim mysle ?! Faceci tak nie maja ? zakochuja sie dozywotnio i zawsze sa fair ? aha;]

Moze jestem zla. I ch*j! Co poradze ze o nim mysle ? to tylko gra na zwłokę , my tak samo jak i ty wiemy o tym że to tylko kwestia czasu .... rada : porozmawiaj z obecnym facetem i rozstań sie z nim w zgodzie i pełnej kulturze i szoruj do tamtego :D

"porozmawiaj z obecnym facetem i rozstań sie z nim w zgodzie i pełnej kulturze i szoruj do tamtego ...." .... dac mu d*** i pozniej płakac ze to był bład i niestety zostałas sama. hehe zal.pl

dac mu d*** i pozniej płakac ze to był bład i niestety zostałas sama." całkiem możliwy scenariusz ;)

nie rob nic pochopnie i pod wplywem emocji, zstanow isie i przemysl to bo mozesz zalowac!!!!

Gość okakaka
od3miesiecy tylko sie zastanawiam :(

Gość sdffffffff
Szczerze to na twoim miejscu ja bym się z nim puściła (gdybym był kobietą). Przejdzie ci a swojemu partnerowi nie musisz nic mówić. Albo też zmienisz faceta, gdyby on po wszystkim jednak chciał z tobą być (ten nowy).

Gość kawa z mlekiemmm
Jeśli tak bardzo go darzysz uczuciem, że aż nie masz ochoty na sex z partnerem..to znak, że to nie zauroczenie... szkoda, że ludzie się tak mijają..w życiu

Gość kololo
:o

Gość kololo
sdfffff jesteś max uczciwy :o

Gość kololo
okakaka skup się na swoim partnerze np. zróbcie sobie szalony wyjazd na weekend

Gość okakaka
wszystko mnie w nim wkurza. Patrze na niego i mysle czemu nie jest tymm drugim. Ale cos mnie przy nim trzyma, z nim jestem bezpieczna, wiem na czym stoje, moge byc soba. Mamy wiele cudownych wspomnien. Ale z nim nigdy tak nie mialam, zeby wciaz o nim myslec, zawsze bylo fajnie, ale nie w takim stopniu. Ale czy warto poswiecic zwiazek, nad ktorym obydwoje tak dlugo pracowalismy dla chlopaka ktorego prawie nie znam ? Czekam i czekam az mi przejdzie, ale to nie nadchodzi :(

Gość okakaka
upup