Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

analne przygody krecika

Czy mogę pozwać przychodnię zdrowia za...

Polecane posty

Byłem dzisiaj w przychodni zdrowia na rutynowych badaniach. Wiecie, krew, mocz i takie tam inne. Ale gdy przyszło badanie EKG, pielęgniarka stwierdziła że trzeba ogolić mi klatę :-( Wyglądam teraz co najmniej jak podwórkowy gej :-( Czuję się podle, jest mi zimno i wziąłem sobie 2 tygodnie urlopu, bo nie będę się w pracy w szatni przy chłopakach pokazywał z taką ciotowatą klatą :-( Zatem pytam czy mogę pozwać tych barbarzyńców za cierpienie i straty moralne jakich doznaję przez ich widzimisię?

Gość ekonomik
Skoro pielęgniarka kazała to zrobic, tzn., ze badanie tego wymaga...pomysl....

Gość do autorki tych bzdur
jak przedstawisz takie uzasadnienie jak tutaj to jak najbardziej...

Oznacza to że w moim katolickim kraju, gejostwo jest nie tylko akceptowane, ale także narzucane przez państwo :-0 Nigdy się z tym nie pogodzę i zamierzam walczyć z tą patologią!!! :-0 Nikt, powtarzam, nikt nigdy nie będzie ze mnie robił dewianta w imię jakiejś dziwnie pojętej poprawności politycznej :-0

Gość 6-08-8484j4
Uwierz mi, że na pewno była taka konieczność, bo nie sądzę żeby dla własnej przyjemności goliła włochy obcego faceta blee ;P

Gość tez mialam 10 i pol
ja pierdolę, ale autor debil :O

Mogła odstąpić od takiego badania!!! Przecież zawsze mogła się zasłonić swoimi przekonaniami, tak jak niektórzy lekarze odmawiają dokonania aborcji :-0 Chociaż może to nie najlepsze porównanie :-0 Tak czy inaczej zostałem poniżony, zeszmacony i będę domagał się zadośćuczynienia!!! :classic_cool:

I tu się mylisz moja droga :-P Nie pokażę gdyż wywnioskujesz żem gej, a to oczywista nieprawda :-P Pokażę po urlopie, jak zarośnie :classic_cool: Zobaczysz wtedy co to piękno prawdziwego mężczyzny, a nie jakieś pedalskie popierduchy :classic_cool: :-P

Gość ekonomik
Facet, pogadaj sobie z jakims lekarzem, bo tak głupio gadasz, że mi się niedobrze robi...nikt Ci gejostwa nie narzuca i jeszcze raz Ci powiem, że skoro Ci ogoliła klate, tzn., że badanie tego wymaga....a znam to badanie i, co prawda jestem dziewczyna, ale domyslam się, ze ogolenie Twojej klaty było konieczne do tego badania.

Gość ekonomik
Nie no, po prostu mam racje i tyle.

Matko jedyna 😭 Co ta Kopacz z wami zrobiła? 😭 Ostatnio mnie piguła zyebawa za to że w ogóle odważyłem się wejść na korytarz przychodni 😭 Bo ona właśnie umyła podłogę 😭 Dodam że ten punkt jest czynny całą dobę, więc nigdy nie wiadomo kiedy można przyjść, bo akurat podłoga nie była myta :-0 A tutaj jeszcze się dowiaduję że mogę być wydepilowany nawet między palcami u stóp tylko za to że ośmieliłem się napisać że nie jestem gejem :-0 A ić ty :-P

Gość sorki za wcinę
ale cieszę się, że w koncu ogolili faceta, to za krzywdę wszystkich kobiet pozbawianich czci i golonych przed porodem, a masz...