Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddddddeeeeee

Kontakt poza spotkaniami

Polecane posty

Gość ddddddddddeeeeee

Jak wygląda wasz kontakt między spotkaniami? Od jakiś 2 miesięcy widuję się z pewną dziewczyną i od zawsze zastanawiało mnie jak mniej więcej powinien wyglądać 'złoty środek'. No i co w sytuacji, gdy ja przez 2 dni np. nie napisze żadnego sms, nic na gg i ona tak samo. Jesteśmy na etapie początku związku.. Można powiedzieć, że jesteśmy już razem. Ale brak mi właśnie jakiegoś takiego kontaktu w normalne dni. Może dlatego, że jestem do niego przyzwyczajony jeszcze po poprzednik związku..

Gość a nie sądzisz
że nie powinienes się zastanawiać tylko jak masz ochotę to pisz do niej:-)

Gość a nie sądzisz
z ta jedyna można wszystko, powodzenia

Hmm... u mnie jest codziennie kontakt, po kilka razy wręcz ;) Gadu, skype, sms, telefon :) Początkowo bałam się, czy to nie za często, czy on nie będzie uważał że to dziecinne, czy narzucanie się (bo kobieta się o to boi), ale później jakoś w rozmowie wyszło, że z poprzednimi dziewczynami z którymi kręcił nie wychodziło mu, bo właśnie nie odzywały się po kilka dni, olewały, a on lubi czuć i widzieć że komuś zależy :) Więc teraz po prostu jak mam ochotę to dzwonię i piszę, on jak ma ochotę to dzwoni i pisze :) Porozmawiaj ze swoją, i podkreśl że lubisz codzienny kontakt, smsy - coś w tym stylu :) Bo możliwe że ona boi się że takie coś odbierzesz jako narzucanie się z jej strony :)

Gość ddddddddddeeeeee
Dokładnie.. Ja po prostu lubię czuć to, że jest ktoś kto się mną interesuje.. ;) Chciałbym doprowadzić do takiej sytuacji bez niepotrzebnego stawania się 'proszącym' jeśli wiecie co mam na myśli..

Gość ddddddddddeeeeee
Ona.. - a na gadu jak to wygląda? Przez ostatni tydzień pisze do niej gdy tylko wejde, a ona sama z siebie napisała tylko raz.. Dzisiaj byłem na gadu, ona weszła na 5 min po czym zniknęła no i żadnego kontaktu z nią dzisiaj

Hmm, na gadu zazwyczaj on się odzywa, bo siedzi na niewidoku ;) Ja mam w pracy gadu włączone zawsze, a w domu jak jestem to komp też włączony bo muzyka leci z niego, więc on jak wejdzie to zawsze napisze :)