Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewel.

problem

Polecane posty

Gość ewel.

Spotykałam się moim byłym ktorego nadal kochałam od miesiąca, na naszych spotkaniach całowaliśmy się i mówił mi że ciągle mnie kocha. Dzisiaj dowiedziałam się od niego że od miesiąca ma dziewczynę. I wyszło na to że on zdradzał ją ze mną. Nie wiem co mam robić. Czy mam powiedzieć jego dziewczynie o zdradzie? Czy lepiej zachować to w tajemnicy? On prosił mnie żebym nikomu o tym nie mówiła. Powiedział że jak jego dziewczyna dowie sie o tym to napewno z nim zerwie a on tego nie chce. Co mam robić ?

Gość ewel.2
przede wszystkim wyciągnąć wnioski i zacząć się szanować

Gość ewel.
jakie wnioski ? nie wiedziałam o tym że on kogoś ma. gdybym wiedziała to w życiu nie spotkałabym się z nim.

Gość ewel.
ale ja go nadal kochalam az do dzisiaj, zreszta pokłócilismy sie o głupstwo i oboje chcieliśmy żeby było jak dawniej, ale on okazał się zwykłym głupkiem

Gość ewel.
tak wiem , przekonałam się już o tym.

Gość ewel.
jakieś 1,5 miesiąca temu , ale byliśmy ze sobą ponad dwa lata.

Gość o matko z corka
"Powiedział że jak jego dziewczyna dowie sie o tym to napewno z nim zerwie a on tego nie chce. Co mam robić ?" pytasz sie co zroic ? powiesic sie ! pieprzy cie facet, ktory pieprzy rownoczesnie swoja nowa dziewczyne, w dodatku boi sie tego przed nia ujawnic, a ty zadajesz pytanie co masz robic ? KOPNAC GO W DUPE, i zadbac o szaunek do siebie. :P

Gość pani ogrowa
ten gościu to dzieciak jakiś! Szanuj siebie. Nic nie mów tej lasce (bo i tak może nie uwierzyć i później może być że Ty wymyślasz itp..nie mieszaj się). Zerwij kontakt z byłym. Niech dojrzeje. Zasługujesz na lepszego faceta

Gość ewel.
dziekuje wam :* tak zrobie :D