Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biednalove

przyszla samobojczyni

Polecane posty

Gość biednalove

chlopak zostawil mnie dla innej :((( nie chce mi sie zyc :( Ja sie zabiję:( ech...

Gość biednalove
on byl idealny :(((((( zaluje :(ze nie podiwecilam mu tyle uwagi ile potrzebowal :( nie chce zyc :( po prostu to nie ma sensu teraz z nia jest i pewnie caluja sie czule :( kocham go :(

Gość biednalove
nigdy juz nikogo nie pokocham :(((

Gość kid car
tępa dupa jesteś nas wacetów jest tylu że znajdziesz sobie lepszego moja też chciała się kiedyś truć a teraz jest szczęsiliwa no chyba bo żadnych tabletek nie bierze z tobą bedzie tak samo czas goi ranu nie ty pierwsza i ostatnia trzymaj się będzie okokokokokok

Gość waleczkowata
Nie wolno Ci tego robić, nawet się nie waż, i mówi CI to niedoszłą samobójczyni. Świat jest piękny bez względu na całe otaczające to piękno draństwo. Bądź dobra i mądra, skup się na rodzinie, przyjaciołach, nowa miłość sama przyjdzie, a o tamtym z czasem zapomnisz i być może jeszcze będziesz mu wdzięczna, że Cię zostawił)

Gość biednalove
:( ale on byl idealny :(\ taki czuly, takie czule smsy pisal,tak o mnie dbal :( echhh.... zabije ta szmatę ;/

Gość biednalove
waleczkowata :/ ale tyle marzen mialam co do niego :( tyle mi obiecal a teraz zycie jest puste :/ szare i nic -zupelnie nic-mnie nie cieszy gdybym byla pewna ze mnie nie odratują to dawno bym to zrobila,...:/ jaka ja glupia:(:(:(:(

Gość fabiane
jak byl taki idealny to dlaczego nie poswiecalas mu tyle czasu ile potrzebowal??

Gość biednalove
jestem na I roku studiów,troche mialam duzo zajec :/ to znaczy sa to bardzo ciezkie studia.nauka non stop :( echh

Gość waleczkowata
Nie przejmuj się tak, w życiu jeszcze spotkasz nie jednego, może jeszcze bardziej czułego, widocznie na Ciebie nie zasługuje skoro robi Tobie takie świństwo, nie doceniając Twojej miłości. Skup się teraz na czymś innym. I wiedz, że jeszcze na Twej drodze nie jeden problem i będziesz musiała nauczyć się z nimi radzić. Takie to nasze życie piękne a zarazem skomplikowane i musimy starać się uczyć kontrolować nasze emocje i mądrze wszystko analizować, wyciągać wnioski i iść do przodu:)

Gość fabiane
aaaaa no to trzeba wybrac: albo pani magister doktor itd sama ze soba, albo zawodowe z ukochanym. wszystkiego jeszcze chyba nikt nie pogodzil

Gość biednalove
JA ZE SOBA! SKONCZE!!!! :/// NIE MOGE TAK DLUZEJ1 PO PROSTU TO NIE JEST ZYCIE ;/ TO NIE JEST ZYCIE CIAGLE PLACZE...CHCE UMRZEC1111

Gość ciemny gwint
zamknij się histeryczko i weź się w garść

Gość biednalove
probuje :(((( ja go tak kocham :(

Gość Dżin Lolobridżit
"gdybym byla pewna ze mnie nie odratują to dawno bym to zrobila" - tekst dnia, jak nic!!! A chlopak ... po prostu go wyidealizowalas, znajdzie sie wielu, ktorzy sa od niego lepsi.

Gość shsdhdshdshsdhsdh
o matko....Gdybyś chciała zajebać samobója to już dawno byś zajebała,chcesz się wyżalić i wzbudzić zainteresowanie...