Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda staraczka 12

Jaka tem, w pierwszych dniach ciązy?

Polecane posty

Gość młoda staraczka 12

Chciałam spytać drogie mamy, gdy mierzyłyście temp to jak ona wyglądała podczas ciąży w pierwszych dniach kiedy jeszcze nie wiedziałyście o dzidzi? Czy były duże wahania??

Gość młoda staraczka 12
halooooo proszę o pomoc

Gość młoda staraczka 12
proszę o pomoc!!!!!!!!!!!!!

Gość xprzyszłaMAMUSKAx
kochana a robilas test?? temp moze byc podniesiona ale nie zawsze i nieznacznie....ja aktualnie jestem w 14tyg ciazy i jest git a do 8 tyg wogole nie wiedzialam ze jestem w ciazy :) a ile masz latek??

Gość młoda staraczka 12
20 spodziewam się @ za 3 dni bolą mnie tylko sutki jak dotykam i jajniki i mam wzdęcia a zdrowo się odżywiam i nie powinnam mieć

Gość to za 4 dni zrob test
jesli okres nie przyjdzie. bo teraz to i tak bedziesz miala podwyzszona temperature (temp. spada w dniu, badz na kilka godzin przed nadejsciem okresu)

Ja miałam w jeden dzień37,3 a potem37,2 i tak na zmianę!Jeśli temp.wysoka utrzymuje się ok 3ty po owulacji proponuję zrobić test

Gość xprzyszłaMAMUSKAx
hmm mnie na poczatku (kiedy jeszcze nie wiedzialam ) tez bolaly piersi i jajniki i mialam niekiedy lekka zgage :) no i jajniki bolaly jak wsciekle :) dopiero pozniej pojawily sie nudnosci ale mialam 2 razy meczarnie z wymiotami po kilkanascie godzin i minelo jak reka odjal....:) bedzie dobrze :)

im później zrobisz test tym stężenie HCGbędzie wyższe i najlepiej go zrobić rano z 1moczu!Ale niby można go wykonać dzień po spodziewanej misiączce,jeśli jej nie ma

Gość młoda staraczka 12
Szczególnie lewy mnie boli byłam u gin i mam mała nadżerkę i powiedziała że mogą mnie boleć,

Gość Kiciiaa
młoda staraczka 12 - Ja mam termin miesiaczki za 2 dni na 24 marca. Test planuje zrobic w czwartek lub piatek rano jezeli @ sie nie pojawi. Jak narazie mam tylko bolesne piersi i bardzo swedza. W sumie innych objawow nie mam..przez dwa dni mialam zgage a tak to mam strasznie zmienny humor. Jesli tym razem nam sie udalo to bede miala wspanialy prezent na urodziny :) dzis rano mierzylam temp. i mialam 36.96. Ale nie mam zwyczaju mierzyc temp. takze nie mam zadnego porownania musialabym mierzyc caly cykl. Przewaznie mierze tylko kilka ostatnich dni przed @ aby zobaczyc czy temp. spada.

Gość młoda staraczka 12
Ja tak samo częściej siusiam, byłam u gin 18 i nic nie mówiła o ciąży robiła USG od środka

Gość młoda staraczka 12
Kiciiaa mam wahania nastrojów wydaje mi się że to napięcie przed miesiączkowe :(

Gość nie wkrecajcie sobie objawow
ja przez 3 cykle mialam objawy- zawsze mi niedobrze bylo, czesto siusialam, krecilo mi sie w glowie- tylko podczas tych cykli w ciazy nie bylam. a jak zaszlam- to nagle zadnego objawu nie bylo-oprocz zaniku miesiaczki :P zycze pomyslnych wynikow :)

Gość xprzyszłaMAMUSKAx
mi dlugo gin nie powiedzial ze jestem w ciazy dop. w 8 tyg...:) a test wyszedl pozytywnie....na poczatku ciazy dzidzia jest jeszcze zbyt malutka zeby wyszlo na usg...a jak wyjdzie to malenka plamka i to tez nie przesadza o ciazy bo czasami sie wchlania...:) ale trzymam kciuki aby sie udalo...:) ja sie staralam 2 lata i wkoncu wzielam na luz i sie udalo :)

Gość młoda staraczka 12
nie wkrecajcie sobie objawow- dziękuję za radę :) ' xprzyszłaMAMUSKAx- ale jak pada od środkato chyba nie zauważy ciąży?? Dziękuję Wam drogie kobietki 🌼

Gość xprzyszłaMAMUSKAx
no czasami nie zauwazy lub lekarz nie chce zapeszac...:) bedzie dobrze a ciaza to najlepsze uczucie :) ja juz wygladam jakbym pilke polknela ale jestem z tego dumna :)

jesli bys byla teraz w ciazy, to na usg nie byloby jeszcze widac pecherzyka. ja bylam w 4 tygodniu i ginekolog musiala sie dobrze przypatrzec-a sprzet miala bardzo dobry. jak nie dostaniesz okresu zrob test :) moment, teraz zauwazylam, ze napisalas :" 20 spodziewam się @ za 3 dni "...to 20 mialas dostac, czy masz dostac za 3 dni? bo dzis jes 22 :P

Gość młoda staraczka 12
Zazdroszczę męczyłam mojego faceta bo myślałam że mam dni płodne a to śluz okazał się nadżerką :(

Gość młoda staraczka 12
nie wkrecajcie sobie objawow- to 20 to odp na pytanie ile mam lat

Gość xprzyszłaMAMUSKAx
spokojnie....ja dzidzie z moim facetem sprezentowalam sobie na nasza 6 rocznice dokladnie w ten dzien zaszlam w ciaze ale od jakiegos czasu przestalam o tym myslec....:) grunt to o tym nie myslec i bedzie dobrze.....wiem co mowie :D

aha, nie doczytalam :) to jak mowie, test zrob w dniu spodziewanego okresu, trzymam kciuki pozdrawiam

Gość xprzyszłaMAMUSKAx
a to mlodzutka jestes....:) ale podziwiam Cie za chec posiadania dzidzi w tym wieku :) naleza Ci sie duze brawa za odwage i pozytywne nastawienie :)

Gość młoda staraczka 12
xprzyszłaMAMUSKAx - wiesz mam bardzo nieregularne @ . Ostatnią @ miałam 24 lutego a teraz 20 marca mój facet zrobił to we mnie nie ma szans

Gość xprzyszłaMAMUSKAx
spokojnie...:) ja rowniez mialam nieregularne @ :) i dlatego nie podejrzewalam ze jestem w ciazy bo u mnie brak @ 2 miesiace byl czyms naturalnym ale wkoncu sie udalo...rowniez Tobie tego zycze :)

Gość młoda staraczka 12
Temp 37 C

Gość xprzyszłaMAMUSKAx
hmm powiadasz 37st? no czasami bywa roznie czasami kilka dni przed @ pojawia sie temp ale jak obliczylas date nastepnej @ skoro mialas nieregularne...?

Gość młoda staraczka 12
najdłuższy cykl36 dni a przeważnie mam 29, 30

Gość xprzyszłaMAMUSKAx
mhmmmm :) oby sie udalo :) jak cos to daj znac jak sie uda :D