Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXX ONA XXXX

myślę że jestem w ciąży a on nie jest zadowolony

Polecane posty

Gość XXX ONA XXXX

kiepsko, powiedz mu co jest grane, jak nie bedzie zadowolony, to sie nie martw ,urodz dziecko i olej jelopa, jak juz nie nadaje sie do zycia , to co masz sie potem rozchodzic, znajdziesz afceta nawet i w ciazy ,duzo facetow jest bezplodnych i szuka takiej jak ty:-) GLOWA DO GORY ; BEDZIESZ MAILA SWOJEGO CZLOWIEKA NA SWIECIE ;ciesz sie , poczatki sa trudne appap

Gość xxxszczęśliwaxxx
yyyy ale o co chodzi???????

Gość XXX ONA XXXX
zdecydowałam. czas na moją drugą aborcję. Dziękuję wam za podjęcie decyzji.

Gość xxxszczęśliwaxxx
dziewczyno a czego Ty sie spodziewalas w sieci??? a jesli juz raz dokonalas aborcji to moim zdaniem jestes niedojrzala gowniara ktora pozniej bedzie zalowala dzieciobojstwa a w rezultacie nie bedziesz mogla zajsc w ciaze!! gratulacje ze facet jest wazniejszy od nowego zycia.....!!!!!!powodzenia w przyszlosci!

Gość XXX ONA XXXX
nie ucz mnie szczeniaro, co mam robic ze swoim zyciem, ponadto, plod to jest plod, a nie "dziecko". poza tym - tak, moje zycie jest wazniejsze od zycia kilku zlepionych ze soba komorek, i dlatego mam czyste sumienie. Dzieki za zyczenia, z pewnoscia ono mnie czeka, w przeciwienstwie do ciebie, tepa kretynko!

Gość xxxszczęśliwaxxx
szczeniaro mow do kolezanki a nie do kobiety w moim wieku...wiem co mowie a jezeli plod jest dla Ciebie tylko komorka to sie mylisz...w 25 dniu zaczyna bic serce..... a tak do wiadomosci mam 38 lat :) pozdrawiam

zapakuj sobie w dupsko tę marną prowokację,po czym taneczno skocznym krokiem wypierrdalaj z forum,przytupując przy tym rytmicznie :O🖐️

Gość xxxszczęśliwaxxx
MALUNIA NIUNIA popieram.....:)

Gość xxxszczęśliwaxxx
bo ja też często robię kupę w majtki dla przyjemności. kiedys robiłam to tylko w domu i jak nikogo nie było, ale ostatnio odważyłam się zrobić to jak wracałam z zajeć do domu. tak sobie szłam przez park i strasznie mi sie zachciało, wstrzymywałam ale tylko troche, bo zaraz pomyslalam ze moze jednak zrobic. zrobilam wiec idąc, tak po prostu nie zatrzymywałam się i pozwoliłam żeby ciepła kupa wypełniła moje majtki. miałam na sobie brązowe dżinsy, tylko troche obcisłe więc kupa miała miejsce i w sumie nie było chyba za dużo widać. najgorsze było potem wsiąść do tramwaju i wrócić do chaty. przepusciłam chyba pięć tramwajów, bo były zbyt zatłoczone, wsiadłam dopiero do takiego w którym było wolne miejsce stojące na końcu wagonu. ale uczucie było niesamowite, z tego podniecenia jeszcze trochę popuściłam siku w nogawkę. jakiś gość się gapił na mnie cały czas ale chyba nie wiedział o co chodzi, pewnie głupio wyglądałam, taka rozpalona z podniecenia. Mysle, ze kiedys powtórzę to w środku samego zatłoczonego tramwaju, żeby było czuć, ale żeby nikt nie był w stanie zobaczyć że mam pełno w spodniach.

"zapakuj sobie w dupsko tę marną prowokację,po czym taneczno skocznym krokiem wypierrdalaj z forum,przytupując przy tym rytmicznie" umarlam :D

chcialo ci sie taki dlugi teks o kupie pisac, czy masz gotowy i tylko wklejasz na forum myslac ze ktos sie z tego powodu poplacze?:)

Gość xxxszczęśliwaxxx
gratuluje podszywania sie pod czyjs nick :) wlasnie udowodnilas ze piszac to mialas na mysli sama siebie :D wiesz co? moja 5letnia corka jest madrzejsza od Ciebie...brak slow.....

Gość xxxszczęśliwaxxx
niestety nie umarlas, purchawo, zyjesz nadal i nadal zatruwasz swoja bezcelowa egzystencja otoczenie, niczym rak toczacy powoli organizm, az do calkowitego zduszenia w nim zycia swym radosnym popierdywaniem apoteozy kretynki i pospolitej ladacznicy lasej na brazowego kutacha w gebie

Gość xxxszczęśliwaxxx
gowno, pusta zdziro, nie potrafiaca poskladac sobie literek w cos wiecej niz monosylabiczne pierdniecie i emotikonke

Gość szczęśliwa1411
XXX ONA XXX zal mi Ciebie dziecinko..... wez zabawki i idz pierdzielic glupoty do innej piaskownicy....a nie rob z forum publicznej toalety....

Gość szczęśliwa1411
pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu pierdu

szczesliwa --> daj spokoj, po co sie wdajesz w dyskusje z idiotka..

Gość XXX ONA XXXX
zamknijcie morde prostaczki, jedna i druga, razem z szczesliwa stanowicie klasyczny przyklad niedoedukowanych w zakresie podstawowych faktow o fizjologii ludzkiej ("serce zaczyna bic..." ta czerstwa gadka nakarmil cie ksiadz na ostatniej mszy? polecam podstawowe ksiazki z zakresu psychologii) matek, traktujacych dziecko jako wlasny, indywidualny sukces, nie jako samodzielna istote. Nieodpowiedzialnie sprowadzacie bachory na Swiat, nie majac kompletnie pojecia, w co je wiklacie. jesli nie jestem w stanie zapewnic PRZYSZLEMU dziecku, nie decyduje sie na nie, to takie proste! wpadki sie zdarzaja, i mi sie zdarzyly dwukrotnie, nie mialam na to wplywu.

mialas wplyw.. trzeba bylo polykac:) a tak na powaznie.. szkoda na ciebie czasu tepa miernoto. sama siebie glupio tlumaczysz, podjelas decyzje to wymiataj z forum dokonywac tej swojej aborcji i nam glowy nie zawracaj.