Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eterfhsdfhdsfh

sex porażka! odmówił mi......;(

Polecane posty

Gość eterfhsdfhdsfh

spotykam się jakis czas z pewnym panem;) jest miły,całuje mnie,trzyma za rączkę,pieścimy się czesto,kilka razy już prawie by do seksu doszło,ale nie mieliśmy gum a poza tym uważałam że jeszcze nie był to ten czas.. w ten weekend spedzilismmy razem bylismy na imprezie,potem wrocilismy położylismy sie i zaczelismy sie piescic,ja miałam na niego ochotę,on też sciągnał ze mnie ubranie bylismy już nago... atmosfera gorąca... i ja mówie mu żeby gumkę założył a on że nie lubi ze to i tamto... więc powiedziałam ze bez gumki nie ma seksu , więc oon powiedział że ok to trudno ... ze w gumce on nic nie czuje ze nic z tego nie bedzie ze mały odmówi mu posłuszeństwa.. potem coś jeszcze gadał ze on nie chce zebym pomyslała ze on chce tylko seksu i tyle.. kurwa jaka sie poczułam mega nie atrakcyjna..nigdy nikt mi nie odmówił seksu i to pierwszy raz.... poczułam sie jak dziwka,,,jestem załamana/...

Gość Ktoskaaaa
pojebany facet lol

Gość eterfhsdfhdsfh
dzieki za pocieszenie..stary nie jest ma 27 lat

Gość eterfhsdfhdsfh
dobrze nie to samo ale mogłby sie poswięcic troszke.. pewnie pózniej przeszłąbym na tabletki..

Gość I facet stary
w gumce opada ? Co za pierdoly !!!!!!!!!!!!!! W gumce nie jest tak fajnie jak bez, ale nie przesadzajmy !!! Tez jest super a i stosunek trwa dluzej. Moadra babka jestes, ze sie zabezpieczasz

Gość eterfhsdfhdsfh
dobrze nie to samo ale mogłby sie poswięcic troszke.. pewnie pózniej przeszłąbym na tabletki..

Gość o ja pinkole
znalazla sie kurwa ksiezniczka, jestes coraz starsza, coraz brzydsza, przyzwyczajaj sie

Gość gaghahafh
Taaa też znałem takiego, że on zawsze bez gumy i bez gumy. A teraz ma dziecko i ledwo sie znaj :P

Gość I facet stary
Chlopie mi tam nigdy nie opada a pewnie moglbym byc twoim starym !! :-) Ty to tam nie wiesz co w zyciu dobre. Mi by taka kobieta zaimponowala, bo wiedzialbym ,ze dba o siebie, i byle jakiego kutafona bez kapturka nie wpusci do norki.

Gość eterfhsdfhdsfh
mysle że miał ochotę na seks w koncu sam mi sciagnął spodnie,bluzke, zreszta który facet nie ma ochoty na sex,.zwłacza na poczatku związku... a przepraszam co ma księżniczkowatość do mojego temtu bo nie rozumiem.../

Gość 1159
dobry duch chyba tylko tobie i twojemu chłopakowi opada w gumce

to ze nie wpusci, to logiczne...zalezy od obydwu stron a I facet mi tu nie wyjezdzaj z teoriami,bo nie wszyscy jednacy a wiek to ty mozesz miec nizszy i po co ci ma głupio byc? znam przypadki gosci uczulonych na lateks

Gość jedno tylko slowo
impotent

Gość eterfhsdfhdsfh
aa no i mi powiedział ze w gumce to się dziwki bzyka...żeby się niczym nie zarazic... a mi nie chodziło o to tylko o moje i jego bezpieczeństwo,o odpwiedzialnosc,o spokojna głowe i tyle..

hhmm, w sumie dziwne to - facet napalony, rozbiera cie a jak przychodzi do konkretów to ... odwrót :D nie wyobrażam sobie tego zwłaszcza ze strony faceta A poza tym - sex bez gumki z nowym facetem i to pierwszy raz? - nie daj sie w to wrobić. Tabl. anty jak najbardziej ale w stałym związku ;)

Gość eterfhsdfhdsfh
nie jest impotentem,,,piesilismy sie kilka razy i staje szybko ;)

Gość eterfhsdfhdsfh
no własnie brunetko..jestem odpowiedzialną dziewczynka..seks bez gum tylko po pozniejszym czasie i to przy tabletkach.. a i miałam tak ze spotykałam sie z facetem kiedys i brałam tabletki ale gumek też zawsze użyuwaliśmy i nigdy nie miał pretensji o to

Gość 1159
dziwny ten twój chłopak

Gość gfhghj
zwyczajnie nie mial na ciebie ochoty, nie musisz sie podobac kazdemu

Gość gfhghj
gdyby chcil naprawde z toba spac to by nalozyl gumke jak potulny baranek, az tak bardzo go nie krecilas

Gość eterfhsdfhdsfh
no ok skoro mu sie nie podobam to po co sie ze mna spotyka? przytula,całuje,piesci,trzyma za rękę jak leżymy w łóżku i ogladamy film? nie rozumiem,pogubiłam sie.

Gość gfhghj
bo chce cie bzyknac bez gumki wiec sie stara...nie traktuje cie powaznie...facet ktoremu zalezy na kobicie nalozy gumke